Mnogi  zodijaci ce DO KRAJA MESECA USPETI da OSTVARE ono sto su  ZAMISLILI, ali evo kome ce biti NAJLEPSE!

Mnogi zodijaci ce DO KRAJA MESECA USPETI da OSTVARE ono sto su ZAMISLILI, ali evo kome ce biti NAJLEPSE!

2. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Dovoljno ste sklanjali sa puta drugima, sada je došlo vreme da se oni sklanjaju zbog vas.Odkočičete od tih osoba po statusu i odličnim rezltatima vašeg vrednog rada. Naravno da će vam mnogi zavideti, ali vaš uspeh koji sledi ste sami stekli, vi i niko drugi. Napokon ćete moći odahnuti i biti osoba kakva ste uvek želeli biti.

 

ŠKORPIJA

Do kraja godine ćete izbegavati sve što vas nervira. Želite svoj mir, jer ste u poslednje vreme mnogo radili. Sada želite da usporite malo svoj poslobni tempo. Radićete ali umereno, ne kao do sada. Sa voljenom osobom ćete provoditi najviše vremena, i to će prijati vašem duševnom miru. Do kraja godine neke škorpije će stati na ludi kamen, venčanje je pred vama.

 

STRELAC

Imaćete mnoge šanse da budete veseli i srećni. Vi i treba da se radujete jer će period koji pred vama biti mnogo uspešan. Bliži se vrme vaše vladavine na poslovnom polju. Sreća vas prati, i ona vas neće napuštati. Pored vas će biti osoba koju mnogo volite, i koja je mnogo zaslužna za vaš uspeh.

JARAC

Do sada ste svakom davali krivicu, samo sebi ne. Zašto je vaša veza osuđena na propast, vi to dobro znate. Spletke koje ste pravili će izaći na videlo, ali ljubav vašeg života neće biti uz vas. Sami ste krivi za vašu trenurnu situaciju. Vama će se do kraja godine pružiti prilikada to ispravite. Pa isdite i na kolena ako treba, jer će vaša voljena osoba hteti da vam pruži još jednu šansu

 

VODOLIJA

Početak ove godine vam nije doneo ništa posebno. Vaši poslovni planovi su se polako razvijali, i vi ste iz dana u dan bili samo uspešniji. Vi ćete do kraja godine ostvariti uspehe o kojim niste mogli ni sanjati. Kada je ljubav u pitanj tu stvari nisu baš jednostavne. Ni vi ni vaš partner ne znate šta želite.Raskid, venčanje, vezu? Do kraja godine ćete morati doneti konačnu odluku ,jer put kojim vi trenutno idete, ne vodi vas nigde.

 

RIBA

Godina je počela turbulentno, ali njen kraj će za vas ostvariti jedan vaš veliki san. Vaše čekanje će se islatiti jer vi ćete jkrajem godine dobiti velike novce. Vi se tome trenutno ne nadate, ali oni će doći. Ovak kraj godine vam donosi i kraj vaših finasijskih problema.

Stranice: 1 2