Koji znak je kome SUĐEN, a čija LJUBAV nikada NE MOŽE USPETI jer je SUDBINA protiv?!

Koji znak je kome SUĐEN, a čija LJUBAV nikada NE MOŽE USPETI jer je SUDBINA protiv?!

4. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA i RIBA

Vaga je neko ko voli da drži sve pod kontrolom kada je ljubav u pitanju. Ona sa nekim ko je sličan njoj nikad ne bi mogla izaći na kraj. Riba je za nju savršen partner. Riba ima mirnu narav i ona uvek ume da smiri temperamentnu vagu. Mada vaga voli da kontroliše sve što se oko nje dešava, riba za to uopšte ne mari. Ona je mirna i puna ljubavi, vaga će uvek pronaći razumevanje  i ljubav u jednoj ribi.

 

ŠKORPIJA i RAK

Ova dva znaka su toliko različita, ali upravo to je ono što njih čini savršenim parom. Škorpija je vatrena, ona nema dlake na jeziku. Rak je zauzvrat veoma miran i on vrlo dobro ume da se nosi sa škorpijinim temperamentom. Za njih uvek samo vreme može pokazati da li su suđeni jedno za drugo. Jer ova veza može da bude i raj na zemlji ali i sami pakao. Oni su savrešeni zajedno, uvek je pitanje vremna koliko će rak moći izdržati temperament jedne škorpije.

 

STRELAC i LAV

Ova dva znaka su suđeni jedno drugom. Njihova ljubav je posebna jer su i njihovi karakteri pomalo slični. Strelac je osoba koja uvek želi samo ozbiljnu vezu, a lav je neko ko želi isto. Ovaj par prelazi sve životne prepreke. Oni imaju to nešto posebno između sebe i njihova ljubavna hemija je magična. Kažu da je lava teško ukrotiti, ali istrelac vrlo dobro ume da dopre do njegove dobre duše.

 

JARAC i ŠKORPIJA

Ova dva znaka su suđeni jedno drugom. Dok se sa jedne strane škorpija uvek mora booriti za svoju ljubav, to joj sa jarcem nije potrebno. Jarac je onaj ko  će je razumeti, jer on za ljubav čini sve. Jarac ne podnosi laži, a škorpija je pozata po toe da uvek govori istinu, pa i onu koju bi mogla prećutati. To njihovu vezu čini savršenom.

 

VODOLIJA i BLIZANAC

Vodolija i blizanac bi mogli biti savršen par, da tu nije velika razlika u karakterima. Vodolija je tvrdoglava i tera po svome. Blizanac zna šta želi, i nikada ne bi poustio. Nikada ova dva znaka ne bi uspeli da popuste jedno drugom. Koliko god da su u nekim stvarima različiti, jedno ih veže, a to što ih veže samo i udaljuje jedno od drugog. Vodolijina tvrdoglavost i upornost blizanca da bude po njegovom, ta varijanta nikada neće uspeti.

 

RIBA i BIK

Ova dva znaka mogu sve ako to žele. Riba je jedna nežna duša koja se bori za mrvicu svoje ljubavi. Bik je uvek tu da joj pruži sigurnost koja joj je potrebna. Ova dva znaka imaju savršenu hemiju i kada se oni zajedno odluče za nešto u tome će sigurno i uspeti.

 

 

 

Stranice: 1 2