Mali horoskop do kraja juna: OVOM znaku se vraca BIVSA LJUBAV!

Mali horoskop do kraja juna: OVOM znaku se vraca BIVSA LJUBAV!

4. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Ono što će vama obeležiti period do kraja juna je  niz poslovnih uspeha koji će vas mnogo usrećiti. Prosto će vam sve polaziti za rukom na poslovnom planu. Manje sreće u ljubavi vas očekuje. Vaš partner će imati velike sumnje u vas. Da li ste mu dali razlog za to, vi najbolje znate. Možda je bolje da budete više otvoreniji prema voljenoj osobi.

 

BIK

Na poslovnom polju vas očekuje jedno veliko razočarenje. Mnogo ste se nadali unapređenju na vašem radnom mestu, ali ono se nažalost neće desiti. Bar ne u skorije vreme, ali budite strpljivi i sve će doći na svoje. Na ljubavnom planu imate razloga za sreću. Osoba do koje vam je mnogo stalo napokon pokazati svoja prava osećanja prema vama.

 

BLIZANCI

Previše ste se opustili kada je posao u pitanju. Neke stvari su vam polazile za rukom, ali sad kod vas vlada velika monotonija. Ne želite ništa da promenite i sa tim samo sebi stvarate probleme koji će vam se desiti do kraja juna. Morate se ponovo više angažovati ukoliko želite izbeći probleme i ostvariti željene rezultate.

 

RAK

Nije sve u novcu, ali vama to trenutno niko ne može dokazati. Mnogo trčite za parama, ali pri tome zaboravljate sve ostalo. Partbnera ste mnogo zapustili jer vam se trenutno samo novac vrti u glavi. Vaš stav bi do kraja mesea juna mogao imati loše  posledice za vašu vezu. Vaš partner počinje da gubi strpljenje sa vama.

 

LAV

Priuštite sebi malo više slobodnog vremena. Mnogo radite i zadovoljni ste sa onim što postižete, ali odmor bi vam dobro došao. Stres je vaš najveći neprijatelj i vaše zdravlje mnogo trpi. Naučite da više mislite na sebe. Do kraja meseca juna će te postići mnogo, ali zdrav balans između posla i privatnog života morate sebi oezbediti.

 

DEVICA

Vreme je za promene i to i vama počinje biti jasno. Dosadila vam je monotonija kako na poslu tako i ljubavi. Stvar je u tome što vi ništa ne poduzimate kako bi se te promene desile. Očekujete da drugi nešto promene za vas, ali to se neće desiti. Do kraja juna se odlučite šta zapravo želite u svom životu.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2