Mali horoskop do kraja juna: OVOM znaku se vraca BIVSA LJUBAV!

Mali horoskop do kraja juna: OVOM znaku se vraca BIVSA LJUBAV!

4. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA

U poslednje vreme ste bili mnogo razočarani. Vaš  bivši partner je napravio neke poteze koji su vam slomili srce. Kako god on želi da se vrati u vaš život, jer je i sam shvatio da je mnogo pogrešio. Da li će te mu pružiti drugu šansu zavisi od vas. On će svakako pokušati sve kako bi ponovo osvojio vaše srce. Mnogo vas voli, unatoč svim greškama koje je pravio.

 

ŠKORPIJA

Posao vam je jako bitan, ali posao nije sve u životu. Propuštate nogo lepih dešavnja jer ste previše zaokupirani svojim obavezama. Do kraja meseca juna pokušajte da pronađete više slobodnog vremena. Posvetite se više voljenoj osobi i dragim ljudima uvašem životu.

 

STRELAC

Do kraja meseca juna vi će te ostvariti velike poslovne uspehe. Jedan uspeh će se isticati od drugih, jer za njega ste se mnogo žrtvovali u poslednje vreme. Novčani dobitci će biti tu, ali i jedna poslovna ponuda kojoj će biti teško odoleti. Jedna vam bliska oosba je bacila oko na vas. Mogao bi to biti početak nove ljubavi.

 

JARAC

Sreća vas je vešto zaobilazila u poslednje vreme, ali ona se ponovo vraća u vaš život. Na poslovnom polju će vam napokon ponovo krenuti na bolje, a i u ljubavi se neke stvari menjaju na pozitivno. Vi ćete do kraja meseca juna uglavnom biti srećni i zadovoljni sa svojom situacijom.

 

VODOLIJA

Vama je sreća zagarantovana do kraja meseca juna. Na poslovnom polju će te ostvariti odlične rezultate. Neli od njih će vam otvoriti vrata za nove poslovne poduhvate. Kada je ljubav u pitanju sve će vam polaziti za rukom. Velika sreća je pred vama, vaše je samo da se opustite i uživate u svakom trenutku.

 

RIBA

Usredočite se na stvari koje su vam zaista bitne u životu. Vaše emocije ne možete da dovedete u red, jer ste mnogo toga prečutali. Pa čak i ono što niste smeli zadržati za sebe. Zauzmite svoj stav i počnite misliti na sebe i svoje dobro. Do kraja juna vas očekuje jedan novčani dobitak koji će bar na kratko uneti više sreće u vaš život.

Stranice: 1 2