DNEVNI HOROSKOP za UTORAK:Lav mora više da se POTRUDI ako želi da sačuva DRAGU OSOBU- Strelca očekuje VELIKO RAZOČARENJE!

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK:Lav mora više da se POTRUDI ako želi da sačuva DRAGU OSOBU- Strelca očekuje VELIKO RAZOČARENJE!

13. lipnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Danas je mnogo toga moguće koliko se vi odlučite da nešto poduzmete. Imate velika osećanja prema jednoj osobi, i danas će vam se pružiti odlična prilika da joj to i dokažete. Ne bežite od svoji osećanja jer će vam u suprotnom biti mnog žao. Propuštate jednu divnu priliku za veliku ljubav, zato učinite nešto pre nego što bude kasno.

 

ŠKORPIJA

Za vas je danas dan stvoren za donoenje odluka kada je vaš ljubavni život u pitanju. Duže vreme pokušavate da rešite neke probleme  sa voljenom osobom,ali ne želite da je povredite jer on što joj imate reči nije nimalo lepo. Dosta vam je svega i pokušavate da sve rešite na lep način, ali vaš partner kao da vam u inat ne želi dati tu priliku. Danas bi mogle pasti reči koje zaista niste želeli izgovoriti.

 

STRELAC

Jedna osoba vam ne izlazi iz glave i vama jako teško pada da se koncetrišete na vaše poslovne obaveze. Misli vam lutaju u pogrešnom pravcu jer ta osoba nema ista osećanja za vas. Neko se samo igra sa vašim emocijama i to ćete uskoro primetiti. Pred vama je jedno veliko razočarenje.

 

JARAC

Danas će neke stvari doći na svoje. Kako na poslu tako i ljubavi uspećete da rešite mnogo toga što je moralo da čeka.Danas će vam neke osobe zameriti na vašoj iskrenosti, ali to vam neće smetati. Vi ste naučili da budete da budete uvek iskreni i to nemate nameru menjati.

 

VODOOLIJA

Sreća je jednostavno na vašoj strani. Danas će vam mngo toga poći za rukom, a da se pri tome nećete morati ni mnogo truditi. Postožete odlične poslovne rezultate, a i uljubavi se sve vraća na staro. Ljubavni problemi su iza vas, jer ste bili uporni da rešite stvari koje szu vas mučile. Sada možete da se opustite.

 

RIBA

Nemate potrebe da se brinete jer će vas danas pratiti vaša srećna zvezda. Posao kao i ljubav će vam cvetati, i vi ćete biti samo zadovoljni sa onim što ste postigli. Dovoljno ste se trudili sad je vreme da malo i uživate u svojim postignućima. Vreme je na vašoj strani.

 

Stranice: 1 2