Ovi zodijaci  ISKRENO VOLE, ali sa osobom njihovog SRCA nikada NECE BITI!

Ovi zodijaci ISKRENO VOLE, ali sa osobom njihovog SRCA nikada NECE BITI!

22. lipnja 2021. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji voli cijelim srcem u dusom. Vama je ljubav jako bitan, ali u toj ljubavi moraju da postoje  povjerenje i iskrena ljubav. Vi tacni znate sta zelite, a to je trenutno osoba koju nazivate svojim partnerom.

Mnogo volite vase najdraze bice i imate velike planove da sa tom osobom postignete sto vise u svom zivotu.Ljubav je nesto za cim vi ceznete, jer zodijak ste koji je rodjen samo da voli.

Mozda bas zbog toga vas partner toliko cijeni i postuje vasu ljubav i sve sto za njega cinite.Ali, vama zivot sa tom osobom prosto nije sudjen. Vas putevi ce se uskoro razdvojiti i niko tuzniji od vas nece biti. Vama ce srce biti slomljeno, ali morat da shvatite da ce sudbina tako odluciti.

Poslije vaseg raskida slijedi vam susret sa vasom velikom ljubavi.

Tek tada cete shvatiti zasto vas je sudbina odvojila od osobe koju ste toliko voljeli. Sudjeno vam je da budete sretni sa osobom koja ce cijeli vas zivot promjeniti.

Mada to sada ne zelite da cujete, ali osoba sa kojom ste trenutno u vezi nije vasa srodna dusa. Ali osoba koju cete upoznati jeste.

Vi cete pronaci pravu ljubavnu srecu kada se tome najmanje budete nadali, jer pred vama je sreca o kakvoj neko samo sanjati moze. Vi cete uoznati svoju pravu ljubav koja vam je sudjena, ali prvo cete se morati pomiriti sa tim da vam sadasnja sreca to nije. Trebace vam vremena, ali vi cete uspjeti se u ljubavnoj sreci snadjete kao nikada do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Stranice: 1 2