Ovi zodijaci  ISKRENO VOLE, ali sa osobom njihovog SRCA nikada NECE BITI!

Ovi zodijaci ISKRENO VOLE, ali sa osobom njihovog SRCA nikada NECE BITI!

22. lipnja 2021. 0 By Maja

SKORPIJA

Istina je da ste vi temperamenti  i da ne dozvoljavate da se bilo ko igra  sa vasim osjecanjima. Osoba ste koja zeli ljubavnu srecu, ali i koja za istu zna da se iskreno bori. Ono sto moramo da navedemo je da ste vi osoba koja voli da sve ima pod kontrolom. Ali,  to se vaem partneru naravno nikako ne dopada.

Kontrolisete njegove poruke jer vi od samog pocetka imate velike sumnje, a zelite haromniju i ljubav u vasem zivotu.

Ne ide to tako, jer vas partner moze mnogo da trpi, ali uskoro ce i njemu biti dosta svega. Okrenuce vam lejda, jer on zeli povjerenje, a vi mu to povjerenje ne pruzate. Nece vam biti lako, ali ono sto je najbitnije jeste da cete vi u svojoj blizoj buducnosti upoznati osobu sa kojom cete napokon pronaci svoj mir.

Generalno ste takvi, volite da komanadujete, volite da znate sve sto se desava i naravno da sa svojim stavom mnoge ljed otjerate od sebe. Morate i vi malo da naradite na sebi ukoliko zelite da i nova veza potraje.

To je do vas , jer ukoliko vi nesto ne promjenite nadajete se jos jednom ljubavnom razocarenju.

Vama je ljubavna sreca sudjena, ali sebicnost je jedna vasa osobina koja se ne dopada nikome. U vezi moraju da postoje kompromisi i vi cete imati priliku da se ponovo zaljubite, ali ovaj put ne mojete da kotrolisete svaku sitnicu, jer to bi moglo donijeti samo jedno ranjeno srce za vas.

Stranice: 1 2