BUKET koji ti je najljepsi OTKRIVA TAJNE tvoje LJUBAVNE SUDBINE! -Jedan je znak da ces  UPOZNATI SVOJU VELIKU LJUBAV?!

BUKET koji ti je najljepsi OTKRIVA TAJNE tvoje LJUBAVNE SUDBINE! -Jedan je znak da ces UPOZNATI SVOJU VELIKU LJUBAV?!

25. lipnja 2021. 0 By Maja

BUKET BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u iskrenu ljubavnu srecu. Nikada nisi bio neko ko je zurio da se upusti u novu vezu, ti si uvijek zelio prvo da upoznas osobu koja bi ukrala tvoje srce.

Tvoje srce je ukrala osoba sa kojom si trenutno u vezi, jer ti mislis da ces sa tom osobom ostato vjecno.

Zaljubljen si i mnogo cinis za vasu zajednicku srecu. Mozda trenutno sve izgleda savrseno, ali do kraja godine mnogo toga ce se promjeniti. Ti ces imati priliku da saznas sve o svom partneru, sto to nece nikako lako pasti . Pred tobom je velika tuga do kraja godine jer ti ces saznati da ti vojena osoba nije bila vjerna.

Doci ce do raskida koji ce te mnogo povrijediti, jer ti ces saznati sve.

Nece ti to lako pasti, ti ces se morati suociti sa slomljenim srcem i nista vise nece biti isto. Trenutno sve licina veliku ljubav, ali uskoro ce sve da se promjeni. Nece ti biti lako, jer ti si sa tom osobom imao velike planove. Sreca u ljubavi ce tebe nazalost napustiti i ti ces mnogo patiti. Ljubvna sreca tebi nije naklonjena jer pred tobom su desavanja koaj ce ti jako tesko pasti.

Ne gubi nadu, jer tebe ce prava ljubav jos da saceka. Mozda ne tako brzo, i proci ce vremena dok ponovo upoznas osobu koja ce ti ukrasti srce.

Ali nova ljubav koj uces tek u narednoj godini upoznati, tebe razpcarati nece.  Velika desavanja su pred tobom koja ce ti jako tesko pasti, ali ti si jaka osoba koj uvijek zna da se mora boriti ma koliko tesko joj bilo.

 

BUKET BROJ 2

Izabrao su buket sa crvenim ruzama sto moze znaciti samo da si ti osoba koja zivi za ljubav.  Ljubavna sreca je tebi uvijek bila naklonjena, ali ti si takodje osoba koja mnogo bira. Ti zelis ljubavnu srecu, ali imas i jasnu predstavu kakva osoba tvojih snova treba da bude.

Do sada si propustio nekoliko prilika za iskrenu ljubavnu srecu, ali ti se nadas da ce prava ljubav pokucati na tvoja vrata.

Previse si se prepustio nadanju. Ne cinis mnogo kako bi ti krenulo na bolje, vec ocekujes da se desi cudo.

Cudo se nece desiti i to ces do kraja godine ostati sam.Sreca ti nece biti vise naklonjena, jer previse sansi si propustio u svom zivotu.

Mada ti zivis za ljubav, istovremeno istu tu ljubav tjeras od sebe.

Jer ti ne volis cijelm srcem, vec samo zelis da osoba koja bude pred tebe, bude onako kako je ti zamisljas.

Vrati se u relanost dok jos nije kasno, jer mastati o savsenoj osobi , ne mozes pretvoriti u stvarnost, jer savrsena osoba ne postoji.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2