Izaberi MAGICNI ELIKSIR i saznaj kakvu PORUKU ti donosi! – Biraj pazljivo jer JEDAN JE ZNAK VELIKE TUGE!

Izaberi MAGICNI ELIKSIR i saznaj kakvu PORUKU ti donosi! – Biraj pazljivo jer JEDAN JE ZNAK VELIKE TUGE!

25. lipnja 2021. 0 By Maja

MAGICNI ELIKSIR BROJ 1

Ti si osoba  koja je morala da se suoci sa velikim razocarenjima. Istina je da ti nije bilo lako ali ti si se uvijek nadao svojoj velikoj sreci. Ti si neko ko zna da su usponi i padovi dio zivota. Mnogo je toga sto te je ranilo ali nikada se nisi suprostavljao svojoj sreci.

Uvijek si znao da ce doci bolji dani, jer ti se boris da ti bude bolje. Ne ocekujes da se desi cudo, ti se za svoju srecu iskreno boris.

Mnogo tu znaci da se postignes sam, jer ti nisi neko ko ocekuje pomoc od drugih. Eliksir kojeg si izabrao sluti ti velikoj sreci i ti ces u svom zivotu postici mngo.

Problem koji te trenutno prate uskoro padaju u zaborav, jer ti ces postici mnogo vise nego sto si to mogao ocekivati.

Tvoj magicni eliksir donosi ti srecu kakvoj se nikada nisi mogao nadati. Tebi ce u zivotu sve da krene na bolje.

Sreca ce ti biti naklonjena, i ti ces imati samo razloga za slavlje. Velika novcana sreca tebe ocekuje i niko sretniji od tebe nece biti.

 

MAGICNI ELIKSIR BROJ 2

U tvom zivotu su de desavale velike zivotne oluje koje ti nisu lako pale. Ti si osoba koja je uvijek znala da se izbori sa svakom preprekom, jer jaka si osoba koja nikada ne odustaje.

Ti si veliki sretnik koji zna da se suoci sa tugom. Ipak i tebi je ponekad previse svega, i  borbe za srecom i nadanja da  ce biti bolje.

Osoba si koja zna sta zeli, ali to nikako da postigne. Pred tobom je jos jedno veliko razocarenje, jer eliksir kojeg si izabrao sluti jos vecim problemima nego do sada.

Pred vama su desavanja koja ce narusiti sve vase nade,i niko tu nece moci nista poduzeti. Tebi je tuga sudjena koje se neces lako rijesiti.  Na poslovnom polju ti ces ostati vez radnog mjesta sto cete posebno povrijediti.

Nece ti biti lako, jer pred tobom je tuga kakvu ni sam nisi mogao zamisliti. Cudna desavanja su pred tobom, jer sve sto zapocnes samo ce ti se lose vratiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2