Izaberi  sliku i saznaj KOLIKO TUGE ti je u ZIVOTU SUDJENO! – Biraj pazljivo jer jedna je znak VELIKE BOLI!

Izaberi sliku i saznaj KOLIKO TUGE ti je u ZIVOTU SUDJENO! – Biraj pazljivo jer jedna je znak VELIKE BOLI!

26. lipnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si po prirodi osoba koja zna da se povuce u svoje misli, i da razmislja o svom zivotu. Cesto te prate sumnje, jer nisi toliko siguran u sebe koliko se na prvi pogled ljudima predstavljas.

Ti cinis dovoljno za svoju srecu, ali opet nastanu sumnje da li je to dovoljno? Tvoja proslost nije bila jednostavna, ,mozda zbog toga imas velike sumnje u sebe.

Mnogi su te razocarali kada su ti bili najpotrebniji, i to je ostavilo veoma los trag na tebe i tvoje emocije.

Osoba si koja zeli srecu u svom zivotu, ali tebi velika sreca nazalost nije sudjena. Tebe ce i  u buducnosti da prate razocarenja , jer ti si osoba koja nece imati mnogo srece. Mnogo tuge ti je sudjeno, ali ti ces pronaci snage da se izboris sa njom.

Neces imati srece u ljubavi, to cete najvise pogoditi. Ostaces usamljen, a to je nesto sto nikada nisi zelio.

Nazalost sudbina ima svoje planovei protiv tih planova neces moci nista uciniti. Ti si osoba koja je uvijek matala o velikoj sreci, ali ona ti nazalost nece biti naklonjena.

 

SLIKA BROJ 2

Mnogo si loseg u svom zivotu prosao, ali nikada nisi  zelio da se pomiris sa tim da je tuga ta koja ce vladati u tvom zivotu. Mnogo razocarenja je iza tebe, ali ti si uvijek vjerovao samo u svoju srecu. Tuga tebi nije nepoznata, jer ti si osoba koja je do sada prosla mnogo toga loseg u svom zivotu.

Ipak nadas se velikoj sreci, jer ti si neko ko se je rodio kao borac.

Uvijek si znao da se boris kao malo ko drugi, jer od velikog znacaja ti je bilo da ostvaris svoje ciljeve. Tebi velika tuga nije sudjena. Ti ces morati u svom zivotu da se jos po neki put susretnes sa razocarenjima, ali ti ces uspjeti da ostvaris ono sto ti je bitno.

Tuga nece biti tvoj stalni gost, sreca ce biti ta koja ce vladati u tvom zivotu.

Uvijek si se znao izboriti za sve sto ti je bitno, i ti ces uspjeti da ostvaris vecinu svokoj zelja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2