9. srpnja 2021. 0 By Maja

BIK

Vi ste zodijak koji voli cijelim srcem ili nikako. To se za vasu bivsu ljubav nazalost ne moze reci. Vi ste osoba koja je uvijek davala sve od sebe kako bi sreca vladala u vasoj vezi, ali ni to nije pomoglo. Mnogo toga ste cinili kako bi zaboravili sve lose sto se je desavalo u zadnjoj vezi, ali nije vam to tek tako lako palo.

Mnogo ste cinili kako bi vam krenulo na bolje, jer viste osoba koja uprkos svakom bolu pronadje rjesenje da bude sretna.

Ljubav je ta koja vam daje snagu, bolje receno nada u ljubav koju tako silno zelite. Uvijek ste znali sta zelite, ali ljubavna sreca vam prosto nije bila naklonjena.

Poznanstva koja ste imali nisu vodili nicemu, i vi ste uvijek znali da samo iskrenu ljubav zelite.

Do kraja ovog mjeseca u vas zivot dolazi oosba koja ce vas oduseviti na prvi pogled. Vi cete imati mnogo srece, jer vi cete upoznati svoju srodnu dusu.

Pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti, jer ljubavne zvijezde su napokon na vasoj strani.

Vama je potrebna osoba kao sto ste i vi sami. Iskrena, postena i uvijek spremna da se bori za vasu ljubav. Upravo takvu osobu cete upoznati do kraja ovog mjeseca.

Jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku ljubavnu srecu donijeti.

Mnogo vam je bitno da budete samo sretni i nista vise, i to cete sa osobom koju cete upoznati i imati. Iskrenu srecu koja ce trajati cijeki zivot.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2