Slika koja te najvise privlaci pokazuje KOLIKO si LJUBOMORAN-Jedna je znak DA si LUD od LJUBOMORE!

Slika koja te najvise privlaci pokazuje KOLIKO si LJUBOMORAN-Jedna je znak DA si LUD od LJUBOMORE!

11. srpnja 2021. 0 By Maja

Ne zelis da pomisli da ti imas sumnje, ali ti si osoba koja je mnogo iskrena i koja zeli da zna na cemu je sa svojim partnerom. Ljubomora nije nista strasno, nista neobicno. Sve dok se ona drzi u granicama kao kod tebe ona moze da sluzi i kao znak ljubavi. Jer sve dok ti kao osoba imas osjecaj ljubomore tvoj partner to vrlo lako moze procijeniti kao znak ljubavi.

 

SLIKA BROJ 3)

Ti si osoba koja mnogo toha cuva za sebe. Pa cak  kada si u vezi ti neces priznati svoju ljubomoru iako je ona prisutna. Tvoja ljubomora je nesto sto te mnogo muci, ali ti ne zelis da tvoj partner za to sazna. Ti imas povjerenja u sebe, ali protiv nekih stvari ne mozes se natjecati.

Ljubomora koja tebe prati je nesto sto ti mnogo smeta, ali to je prosto tako. Ne zelis da bilo ko sazna za tvoju ljubomoru.

Ti si ljubomoran potajni, i potajno najvise patis. Ne zelis da izgledas kao slabic pred volejnom osobom. Mada ti to i nisi, ti se cesto plasis osjecaja da bi voljena osoba mogla da pomisli da nemas dovoljno povjerena u sebe.

Tvoja ljubav je iskrena, ali cesto sumnjas u voljenu osobu. Da li te vara, da li si dostojan te ljubavi. Kada bi okrenuo list i poceo da razmisljas drugacije, mnogo toga bi ti krenulo na bolje.

Stranice: 1 2