Izaberi MAGICNI SIMBOL i saznaj SVOJU SUDBINU do KRAJA LJETA! -Jedan te UPOZORAVA LAZNE LJUBAVI zato BIRAJ PAZLJIVO!

Izaberi MAGICNI SIMBOL i saznaj SVOJU SUDBINU do KRAJA LJETA! -Jedan te UPOZORAVA LAZNE LJUBAVI zato BIRAJ PAZLJIVO!

17. srpnja 2021. 0 By Maja

MAGICNI SIMBOL BROJ 2

Ljubavna sreca je uvijek tebi bila na prvom mjestu, i mada ti nije uvijek islo sve onako kako so zelio, u pravu ljubav si uvijek vjerovao. Osoba si koja zna sta zeli i koja ce se uvijek pokusati izboriti za svoju ljubavnu srecu.

Nije ti do sada ta sreca bila naklonjena, ali ti se nadas da ce i u tvoj zivot doci osoba sa kojom ces moci dijeliti svoj zivot.

Ovog ljeta ti ces upoznati osobu koaj ce tebe oduseviti na prvi pogled. Ti ces se zaljubiti kao nikada do sada, jer ces misliti da si upoznao svoju srodnu dusu.

Ali istina ce biti drugacija jer tebi slijedi jedno veliko razocarenje koje ce sve tvoje planove i snove da unisti.

Pred tobom je velika tuga, jer osoba u koju ces se ti zaljubiti nece imati iskrena osjecanja prema tebi.

Toj osobi je stalo do jedne obicne ljetnje afere, dok ces ti cijelim svojim srcem zavoljeti tu osobu. Simbol te upozorava da cim primjetis prve znakove laznih obecanja i osjecanja, da toj osobi zauvijek okrenes ledja.

Mozda ce biti kasno za to , ali pokusaj da malo bolje procjenis osobu koja ce vrlo brzo uci u tvok zivot.

 

MAGICNI SIMBOL BROJ 3

Ovaj simbol predstavlja velike zivotne promjene. Ti si izabrao ovaj simbol, a on sluti promjenama, dobrim promjenama u tvom zivotu. Pred tobom su naime desavanja koja ce ti mnogo pomoci da se rijesis nekih problema koji te trenutno prate.

Ti ces imati mnogo srece u svom zivotu jer pred tobom su desavanja koja ce ti biti od velikog  znacaja.

Tebi je velika poslovna , ali i ljubavna  sreca sudjena do kraja ovog ljeta, jer pred tobom su velike promjene kako na poslovnom , tako i u tvom privatnom zivotu. Ali sve te promjene ce biti samo na bolje, i niko sretniji od tebe nece biti.

Stranice: 1 2