Izaberi svoju AMAJLIJU SRECE i prizovi  RADOST u svoj zivot! -Jedna ti ispunjava NAJVECU ZELJU!

Izaberi svoju AMAJLIJU SRECE i prizovi RADOST u svoj zivot! -Jedna ti ispunjava NAJVECU ZELJU!

20. srpnja 2021. 0 By Maja

AMAJLIJA BROJ 1

Ti si osoba sa jakim karakterom koja uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu. Ni jedan put za tebe nije tezak ukoliko si ti uvjeren da je to put koji ce ti donijeti bolji zivot. Istina je da ti nije uvijek lako, ali osoba si koja ne zeli da odustane od svojih namjera.

Mnogo toga si do sada prosao, ali nikada se nisi predao jer ti znas svoje ciljeve i za sta se boris.

Koliko god to tesko bilo , ti si osoba koja je uporna i koja je odlucna da ce sve postici sto zeli. Malo vise srece ti je trenutno potrebno, ali ne zalis se vec se za tu srecu posteno boris.

Amajlija koju si izabrao sluti velikim promjenama u tvom zivotu. Promjene na bolje su pred tobom posebno kada je novac u pitanju.

Mozda se nece tako brzo sve tvoje  zelje ostvariti, ali ti si na pravom putu da budes samo sretan.

Sreca ce zakoraciti u tvoj zivot i ti ces postici mnogo vise nego sto si to ikada imao u planu. Vjeruj u sebe i nikada ne odustaj i ti ces s vremenom ostvariti sve sto si ikada zelio. Veliki si sretnik jer znas da se boris za ono sto ti je u zivotu bitno.

 

AMAJLIJA BROJ 2

Mnogo toga u tvom zivotu nije islo onako kako si zelio, ali nikada nisi ni pomislio na to da odustanes. Osoba si koja ponekad ima sumnje u sebe, ali o tome nikome ne govoris. Ti imas velike ciljeve i zelis da se izboris za svoju srecu.

Iza tebe su desavanja koja su mnogo utjecala na tvoj zivot, mnogo toga se je promjenilo ali ti si bio uporan da sve okrenes u svoju korist.

Vjerujes da se sve uz malo vise truda moze postici, pa cak i ako ti drugi kazu da je to nemoguce. Amajlija koju si izabrao pokazuje na to da ce se u tvom zivotu mnogo toga promjeniti na bolje.

Ti ces postici mnogo jer neces odustati.

Radost i sreca ce uci u tvoj zivot i problemi sa kojima se sad boris ce uskoro pripasti proslosti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2