SLIKA LJUBAVI  otkriva da li ti je SUDJENA VJECNA LJUBAV sa sadasnjim  partnerom  ili ce iza vas OSTATI samo PUSTO SJECANJE!

SLIKA LJUBAVI otkriva da li ti je SUDJENA VJECNA LJUBAV sa sadasnjim partnerom ili ce iza vas OSTATI samo PUSTO SJECANJE!

21. srpnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja mnogo do toga drzi da njena veza bude uspjesna i da ti se niko u tu ljubav ne moze petljati. Cuvas svoju vezu, jer ti si osoba koja zeli da bude sretna i koja ne dozvoljava drugim osobama da se petljaju u istu.

Ti i tvoj partner ste duze vreijeme zajedno, i mada je bilo velikih oluja u vasem zivotu ,vi ste uspjeli da sve rijesite.

Vasa ljubav je jaka, uvijek je bila jer vi ste zaljubljeni jedno u drugo od prvog dana. Vasa ljubav je jaka i zato vi cuvate tu vezu, jer po malo vas prati strah da bi jednog dana svemu mogao doci kraj. Koliko god si uvjeren da je to velika ljubav, isto tako imas strahove da bi ona mogla prestati.

Tvoji strahovi su opravdani, jer u buducnosti ti ces saznati da ti partner nije bio vjeran.

Tebi ce to saznjanje slomiti srce i niko i nista te nece moci utjesiti. Tebi nije sudjena vjecna ljubav sa tvojim partnerom, sudbina ce ti to dokazati. Nazalost vasi putevi ce se razici i ti ces samo za tugu znati.

Osoba koju volis najvise na svijetu slomit ce ti srce i poslije toga ti vise neces moci iskreno voljeti.

Veza ce biti, ali ni jedna se nece moci porediti sa vasom. Nazalost zivot nije uvijek posten , a ti ces to u buducnosti saznati.

 

SLIKA BROJ 2

Ti si osoba koja voli cijelim srcem ili nikako. Ti si neko ko zna kako da sacuva svoju vezu i osobu koju voli. Ti si draga osoba koja svog partnera uvijek stavlja na prvo mjesto. Tvoj partner je tvoje sve i to niko ne moze da ti uzme. Zaljubljeni ste kao prci dan.

Vasa ljubav traje dugo, ali naravno da i u vasoj vezi postoje problemi.

Ipak vi ste uvijek slozni jer vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Volite se iskreno i nemate tajni jedno prema drugom. Vasa ljubav ce trajati vjecno, i niko tu ljubavnu srecu nece moci narusiti. Zajedno cete ostati i zajedno samo sretni biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2