Da li te do KRAJA godine ocekuju SUZE ili SMEH, odaberi BURMU i saznaj sta te ocekuje na planu LJUBAVI!

Da li te do KRAJA godine ocekuju SUZE ili SMEH, odaberi BURMU i saznaj sta te ocekuje na planu LJUBAVI!

23. srpnja 2021. 0 By Lala

 

BURMA 2)

 

 

Ako ste izabrali drugu ”burmu”, vi cete biti prezadovoljni poslednjim periodom u godini.

Ova godina ce ostati ”upamcena”’ kao ona u kojoj ste imali mnogo predivnih ljubavnih trenutaka, mnogo razloga za zadovoljstvo i srece.

Da, bilo je tu  i malih problema, ali ne postoji veza u kojoj to nije tako. Uvek ce biti tih mali ”problemcica”.

Ali period do kraja godine u vas zivot donosi samo, i iskljucivo samo ljubav. Sve ono sto zelite bice ispunjeno.

A partner vam vec pocetkom decembra sprema nesto sto se vas na veoma prijatan nacin iznenaditi, a sem toga vec ima u planu nesto romanticno za novogodinju noc, dakle razloga za zabrinutost nemate, bice sve onako kako zelite.

 

Ako ste slobodni :

I za vas imamo veoma lepe vesti. U vas zivot ce vec u polovini meseca decembra ”usetati osoba” za koju prvo necete nista pomisliti, tj pomislicete da je to samo jedna u nizu osoba koju upoznajete i nista vise. Medjutim kako budu proticali dani, shvaticete da postoji neka ”tajna” povezanost izmedju vas, i zelecete bojle da je upoznate kao i ona vas. Situacija ce se dalje tako odvijati, da cete vi na kraju ”zavrsiti” u vezi sa tom osobom, pa cak cete verovatno i novogodisnju noc docekati zajedno.

 

 

BURMA 3)

 

Ako ste izabrali trecu, ujedno i poslednju burmu, i pred vama ce period do kraja godine biti sasvim zadovoljavajuci.

U vasoj vezi vec izvesno vreme postoje odredjeni problemi, nesuglasice oko kojih nikako ne mozete da se dogovorite.

To ce potrajati sve do 10. decembra a onda  ce se nesto dogoditi… Vasa veza ce biti na nekom manjem testu,ali dovoljnom da vi i partner shvatite koliko zapravo znacite jedno drugom, i da ne mozete zamisliti  svoje zivote, ni svoju buducnost ako niste zajedno.

Taj mali test ce vas zbliziti i sve one nesuglasice ce biti zaboravljene kao da nikada nisu ni postojale.

Okrenucete se samo ljubavi, i planovima za novogodisnju noc kao i za naredni period.

Parovima koji nisu u braku, ali su u dugoj vezi, vrlo je moguce da se bas za novogodisnju noc dogodi nesto prelepo, tj veridba.

 

Ako ste slobodni :

Vi ste ”pronasli sebe” zbog toga vam je i trebalo neko vreme da budete sami. Sada kada ste to uspeli vec polako razmisljate da se upustite u odredjenu ljubavnu pricu. Sto se tice ponuda imacete ih mnogo, ali to ne znaci da treba da pristanete na ”prvu”.

Nas vam je savet, da sacekate sve negde do 20. decembra, kada ce vam osoba koju veoma dobro poznajete kao i ona vas, reci da sa vama zapravo zeli nesto mnogo vise od prijateljstva, i najbolje bi bilo za vas da tu ponudu prihvatite. Posto vas ta osoba sigurno nece povrediti nego ce vas bezuslovno voleti.

Stranice: 1 2