Izaberi RUZU i ona ce ti OTKRITI sve o tvojoj LJUBAVNOJ BUDUCNOSTI! – Da li ces upoznati SVOJU SRODNU DUSU ili cete UBOSTI TRN RAZOCARENJA!

Izaberi RUZU i ona ce ti OTKRITI sve o tvojoj LJUBAVNOJ BUDUCNOSTI! – Da li ces upoznati SVOJU SRODNU DUSU ili cete UBOSTI TRN RAZOCARENJA!

23. srpnja 2021. 0 By Maja

Ruza je simbol ljubavi, ali i ona ima trnje i moze da nasluti losoj ljubavnoj sreci. Biraj pazljivo jer jedna ce ti donijeti veliko razocarenje.

RUZA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u veliku ljubavnu srecu. To je malo i cudno jer iza tebe se nizu razocarenja koja su tvoje dobro srce lomila. Ipak to ti nije oduzelo snagu da i vjeru da ti nastavis da vjerujes u svoju srecu.

Mada su iza tebe velika razocarenja, ti nikada nisi zelio da pomsljas na to da tebi ljubavna sreca nije sudjena.

Zelis da svoj zivot provedes sa osobom koja cete iskreno voljeti, jer za lazi i prevare u tvom zivotu vise nema mjesta. Odlucio si da sacekas osobu koja ce tvoju ljubav znati da cijeni, kao sto i ti cijenis svaku mrvicu iskrene ljubavi.

Osoba si koja je naucila na razocarenja, ali odlucan si da ce sljedeca ljubav biti onakva kakvu ti zamisljas jer razocarenja ne mozes i ne zelis vise da podnosis.

Tebi je velika ljubavna sreca sudjena. Ti ces u blizoj buducnosti upoznati osobu svog zivota. Sve ce biti onako kako si zelio, jer tvoja srodna dusa koju ces upoznati je takodje prosla kroz mnogo toga.

Bas zbog toga nikada nece ni pomisliti da te razocara ili da se igra sa tvojim osjecanjima.

Sudjeno ti je da upoznas ljubav kakva se do sada nije desila mnogima. Iskrena, velika ljubavna sreca tebe ocekuje i niko sretniji od tebe nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2