Izaberi sliku i saznaj da li ce TVOJI PROBLEMI BRZO NESTATI! -Jedna je znak da ces se jos dugo MORATI BORITI!

Izaberi sliku i saznaj da li ce TVOJI PROBLEMI BRZO NESTATI! -Jedna je znak da ces se jos dugo MORATI BORITI!

23. srpnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

TI si osoba koja je uvijek  pokusavala da ostvari sto vise u svom zivotu. Lako ti nije uvijek bilo, ali ti si pokusavao sve kako bi ti krenulo na bolje. Mnogo truda ulazes u sve sto ti je bitno, ali nisi zadovljan sa desavanjima u tvom zivotu.

Ti si pored svega i veliki perfekcionista kojem neuspjeh mnogo smeta, jer zelis da u tvom zivotu bude sve savrseno.

Ali tvoja trenutna situacija je daleko od savrsenstva jer novcani problemi tebi prosto ne daju mira. Prombleme ne mozes da rijesis jer previse je starih dugova koji te muce. Sve sto zaradis , vecina ode na dugove koje ti nisi zelio, ali tako je ispalo i ti si se sa tim pomirio.

I u tvojoj vezi vise ne cjvetaju ruze. Problemi sa partnerom ti ne daju mira, i mnogo je toga sto ste nekada imali, a danas nemate.

Pred tobom je mnogo toga sto ne mozes vise da kontrolises, jer problemi su se otrgnuli i sad samo pokusavas da spasis sto se spasiti da. Slika koju si izabrao pokazje na to da tebe jos dugo ocekuju isti ti problemi, jer ti nemas podrsku i sve moras da rijesavas sam.

Osoba si koja to moze i koja ima snage, ali lako ti nece biti. U buducnosti ces morati jos vise da se potrudis , jer lako ti nece biti.

Sa svojim partnerom ces morati da pronadjes kompromise, ili vam slijedi raskid koji se nece moci zaobici.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2