Vaga ce razmisljati da PROMIJENI  radno mjesto-SKORPIJI OSOBA iz PROSLOSTI KUCA NA VRATA!

Vaga ce razmisljati da PROMIJENI radno mjesto-SKORPIJI OSOBA iz PROSLOSTI KUCA NA VRATA!

28. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Poceli ste s radom u jednoj firmi, ali vi ni malo niste zadovoljni. Sve je palo na vasa pleca, a novcanih dobitaka nigdje. Vrlo je bitno da se danas zauzmete za sebe, inace ce radna klima ostati ista, ako ne i gora.Vi morate da pokazete zube.Ako se niste ne promijeni, razmisl.ite da promijenite svoje radno mjesto.

 

SKORPIJA

Vrlo povoljan dan za vecinu radnih skorpija. koje zele pokusati nesto novo na radnom mjestu. Sve ce vam polazitit za rukom, i vi cete  krajem dana imati razloga za slavlje. Vase ideje ce biti odlicno prihvacene, a sa tim vam dolaze veci novcan dobitici. I na polju ljubavi sreca kuca na vasa vrata. Jedna osoba iz vase proslosti koju niste moglli zaboraviti ce pokucati na vasa vrata.

 

STRIJELAC

Nemojte se danas svadjati sa radnim kolegama. Mora vam biti jasno da i oni imaju pravo na svoje misljenje, isto kao i vi. Pokusajte mirnim putem rijesiti probleme koji vladauj na vasem radnom mjestu. Kraj dna donosi samo opustanje  i ljepo druzenje sa dragim ljudima.

 

JARAC

Ukoliko danas imate namjeru da se priblizite osobi koja vam vec dugo ne izlazi iz glave, stanite i razmislite. Ta osoba nema ista osjecanja prema vama kao vi prema njoj. Vas su zaludili njeni pogledi, ali na tome ce na zalost ostati. Ne gubite nadu vama je uskoro sudjena ljubavna sreca, ali ne sa ovom osobom.

 

VODOLIJA

Mnogo je poslovnih obaveza prema vama. Vi ste bice koje je mnogo odgovorno, ali te obaveze ce vas danas kostati mnogo nervoze. Pokusajte da mislite opustenije jer vas krajema dana ocekujejedno divno iznenadjene od strane vasih prijatelja.

 

RIBA

Danas nemojte da se krijete, vec glasno i jasno kazite sta v as muci na radnom mjestu. Dovoljno su vase radne kolege uzibale dok ste vi šutili, ali vama to nuje donijelo nista. a oni su profitirali od toga. Zauzmite se za sebe. Neka znaju da ste vi isto toliko vrijedni koliko i oni.

 

Stranice: 1 2