Ovan se bori sa SVOJIM EMOCIJAMA, Rak UZIVA u LJUBAVNOJ SRECI, a ovaj zodijak RASKIDA  dugogodisnju VEZU…

Ovan se bori sa SVOJIM EMOCIJAMA, Rak UZIVA u LJUBAVNOJ SRECI, a ovaj zodijak RASKIDA dugogodisnju VEZU…

3. kolovoza 2021. 0 By Maja

RAK

Vi ste zodijak koji za svoju ljubavnu srecu cini sve. Mnogo puta ste imali problema u vasoj vezi, ali nikada niste odustali od osobe koju volite. Vi ste neko ko se za ljubav iskreno bori.  Mnogo volite svog partnera i necete nikada dozvoliti da bilo sta stane izmedju vas.

Ponekad vas muce sumnje da li je vas parner isto tako predan vama, i da li vas voli koliko vi njega.

Ali te sumnje mozete slobodno zaboraviti, jer vas partner je lud za vama. Mozda  voljeno bice ne pokazuje svoja osjecanja kao vi, ali budite sigurni da vas voli vise od bilo koga na ovom svijetu.

Pred vama je jedan period u kojem cete uzivati u ljubavnoj sreci, jer dolaze vam dani velike srece.

Pred vama su desavanja koja ce vam dokazati koliko ste voljeni, jer vas partner ce vam ispuniti jednu veliku zelju kakvoj se nikada niste mogli nadati. Veliki ste sretnik jer  ispunjenje te zelje ce vam pomoci da ostvarite velike snove koje vec dugo vremena imate.

 

JARAC

Vec dugo vremena vasa veza nije ono sto je nekada bila, ali vi ste uvijek vjerovali da ce  vam krenuti na bolje. Mnogo truda i vremena ste ulozili u vasu srecu, ali nista vise nije isto. To vas mnogo boli, ali polako i sami shvacate da tako ne mozete dalje.

Ma koliko voljeli svog partnera vi cete uskoro donijeti jednu odluku koja je najbolja za oboje.

Pred vama je raskid duge veze kojeg cete vi zeljeti, jer izlaza ne vidite i sretni niste kao nekada. Jedan tezak period je pred vama u kojem cete shvatiti da ste donijeli pravu odluku, ali ipak nece vam biti lako. Blizi se kraj jedne veze u koju ste sve ulozili. Ali zajednicka sreca vam prosto nije sudjena. Mnogo toga se mijenja u periodu koji je pred vama.

 

Stranice: 1 2