HOROSKOP   za DOBRO JUTRO:Evo kom zodijaku DANAS DONOSIMO NAJLEPSE VESTI!

HOROSKOP za DOBRO JUTRO:Evo kom zodijaku DANAS DONOSIMO NAJLEPSE VESTI!

9. kolovoza 2021. 0 By Lala

OVAN

 

Ovaj dan  cete provesti mirno sa jednom dragom osobom. Pocetak sedmice vama donosi lijepe trenutke u kojima cete vi znati uzivati. Do kraja dana nece biti posebnih promjena, jer vama ovaj utorak  donosi mir koji je vama je vec duze vrijeme bio potreban.

 

BIK

Previse toga uzimate srcu, mada vam stres trenutno nije potreban. Do kraja dana cete biti opusteniji, jer jedna osoba ce da vam uljepsa trenutke. Pred vama su divni razgovori sa osobom vaseg povjerenja. Pokusajte da se udaljite od nervoze i situacija koje vam stvaraju stres.

 

BLIZANCI

U toku dana vi cete biti i vise nego zadovoljni sa sobom. Nista vam nece moci narusiti raspolozenje, jer danas cete se osjecati fantasticno. Pred vama je pocetak sedmice kakvog ste i zeljeli. Miran dan je pred vama u kojem cete se vi osjecati dobro, a to je ono najbitnije.

RAK

Pocetak sedmice vam donosi nervozu, posebno na poslovnom polju necete biti zadovoljni. Stres vas prati, ali vi ne mozete da se udaljite od takvih situacija. Pred vama je dan u kojem cete pokusavati sve kako bi vase raspolozenje popravili. Previse poslovnih obaveza vam ne daju mira.

 

LAV

Danas bi moglo da se desi ljubavno cudo, ukoliko ga vi primjetite. Jedna osoba je luda za vama, ali vi joj ne obracate mnogo paznje. Ljubavna sreca je vama naklonjena, ali vama kao da je trenutno sve ostalo prece. Osvrnite se  oko sebe i primjetit cete osobu koja ne skida pogled sa vas. Vi ste trenutni njen centar svijeta.

 

DJEVICA

Pred vama je dan u kojem cete samo za veliku srecu znati. Nista nece moci narusiti vase raspolozenje, jer pred vama je jedan savrsen dan. Sreca prati vase korake , i nista vas nece moci izbaciti iz kolosijeka. Kraj dana vam donosi radosne vijesti kojima ste se dugo nadali. Pred vama je velika sreca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2