Izaberi PAPAGAJA  i saznaj SVOJU SUDBINU  do KRAJA  MJESECA! – Da li ti je SRECA sudjena?

Izaberi PAPAGAJA i saznaj SVOJU SUDBINU do KRAJA MJESECA! – Da li ti je SRECA sudjena?

9. kolovoza 2021. 0 By Maja

PAPAGAJ BROJ 1

Ti si osoba koja je naucila da se za sve u zivotu sama izbori. Mnogo puta nisi uspio u nekim stvarima, ali to tebe nikako nije moglo zaustaviti.
Odlucna si osoba koja ne dozvoljava da se bilo ko petlja u tvoju srecu.

Ti imas svoje ciljeve i svoje planove od kojih te niko ne moze odvratiti.

Zelis da se izboris za sebe, ali i za srecu ljudi koje volis. Nikada ti nisi mislio samo na sebe, to prosto nije u tvojoj naravi. Sreca je za tebe kada mozes da je podjelis sa dragim prijateljima, sa svojom porodicom. Za njih se boris koliko i za sebe.

Zadnji period tebi nije donio srecu kojoj si se nadao. Mnogo problema je tebe zadesilo, i mnogo toga ti nije islo onako kako si zelio.

Ali nikada nisi sumnjao u svoju srecu, jer ti si vjeciti optimista koji zna da sreca mora pokucati i na tvoja vrata. Papagaj kojeg si izabrao sluti velikoj poslovnoj, ali i ljubavnoj sreci.

Do kraja mjeseca ti ces uspjeti da ostvaris jeda svoj veliki san koji u tvom zivotu ima veliko znacenje.

Velike zivotne promjene su pred tobom, ali te promjene tebi samo dobro donose.
Sreca je do kraja mjeseca na tvojoj strani i to niko nece moci da narusi.

 

PAPAGAJ BROJ 2

Iza tebe su desavanja koja nikome ne bi pozelio. Mnogo bola i tuge je iza tebe,ali osoba kao sto si ti uvijek se nada samo dobru. Ti si neko ko nikada ne odustaje. Neko kome cesto nije do borbe, ali zivot je borba i ti to tako i shvatas. Koliko snage posjedujes pokazuje i to koliko puta si se morao suprostaviti losoj sreci.

Ali ti se nadas dobru, jer sve sto cinis je posteno i iskreno, a takve osobe treba da uzivaju u velikoj sreci.

Papagaj kojeg si izabrao ti porucuje da ces do kraja mjeseca imati vise srece nego ikada do sada u svom zivotu. Do sada si se morao boriti sa raznim izazovima, sada je vrijeme da uzivas samo u velikoj sreci.

Pred tobom je ostvarenje jednog velikog sna koji ce tebi donijeti velike novce.

Promjene koje ce nastupiti do kraja mjeseca samo ti srecu donose, i ti za probleme u svom zivotu vise neces znati. Veliki si sretnik kojem ce sve polaziti za rukom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2