Izaberi SVOJ SRETNI BROJ i saznaj SVOJU BUDUCNOST  do KRAJA GODINE!

Izaberi SVOJ SRETNI BROJ i saznaj SVOJU BUDUCNOST do KRAJA GODINE!

9. kolovoza 2021. 0 By Maja

BROJ 78

Vi ste osoba koja uvijek pokusava da se izbori za sve sto joj je bitno u zivotu. Na poslovnom polju vam ide poprilicno dobro, ali na polju ljubavi vam je potrebno malo vise srece.

Vasa veza je pala u veliku monotoniju, i vi ni sami ne znate kako dalje. Vas partner ne cini nista kako bi vam krenulo na bolje, i to vas mnogo boli.

Osjecate da vasoj vezi dolazi kraj, i do kraja mjeseca septembra vasoj vezi nece biti spasa. Vi cete saznati cijelu istinu, a to je da vas partner vara. Necete to nikako moci oprostiti jer za vas je povjerenje sve ujednoj vezi.

A tog povjerenja nece biti. Ali do kraja godine dolazi do velikog preokreta, jer vi u zadnjem mjesecu u godini upoznajete svoju veliku ljubav.

Vi upoznajete svoju srodnu dusu koja ce samo srecu u vas zivot donijeti.
Sudbina sa vama ima predivne planove, i niko tu srecu nece moci da narusi. Pred vama su desavanja koja ce vas poslije mnogo tuge napokon uciniti samo sretnom osobom.

BROJ 81

Ovaj broj sluti velikim promjenama na svim poljima vaseg zivota.Pred vama su naime desvanja koja ce cijeli vas zivot okrenuti i jednom boljem pravcu.

Sreca vam je trenutno okrenula ledja, ali vi se nadate da ce vam krenuti na bolje.

Nije vas vas osjecaj prevaro, jer vama vec krajem ovog mjeseca pocinju da se spremaju velike promjene i vasem zivotu. Zelje koje ste do sada imali, vi cete uspjeti da ostvarite.Na poslovnom polju sve ce da vam krene na bolje, ali tu sreci nije kraj.

I u vasem privatnom zivotu sve ce biti onako kako ste vo to zamislili.

Desavanja do kraja godine sve ce da promjene i vi cete samo za veliku srecu znati. Pred vama je novcana , ali i ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Vrijeme je i bilo da i vama krene na bolje, jer vi cete imati priliku da svaki svoj san ostvarite.

 

Stranice: 1 2