Vage, vrijeme je da POGLEDATE ISTINU u oci- mozda vam bude SLOMLJENO SRCE!

Vage, vrijeme je da POGLEDATE ISTINU u oci- mozda vam bude SLOMLJENO SRCE!

30. kolovoza 2021. 0 By Maja

LJUBAV

ZA VAGE KOJE SU U VEZI

Pred vama s dani u kojima cete uzivati u ljubavnoj sreci. Pored velikih emocija koje cete imati prema voljenoj osobi, vas ocekuje i jedno divno iznenadjenje.

Vas partner mozda nije bio uvjek onakav kako ste vi to ocekivali, ali on ce u ovom mjesecu uciniti nesto sto ce vas oduseviti.

Vi ste u zadnje vrijeme izrazili sumnje prema voljenoj osobi, ali onau ovom mjesecu cini sve kako bi vam dokazala da ste vi jedina osoba  njenom zivotu.

Predivni momenti su pred vama koji ce vas ostaviti bez teksta.

Vasa voljen osoba ce vam pruziti mnogo paznje koja vam je zaista i potrebna. Osjecali ste se emotivno udaljeno od voljene osobe, ali to ce da se promijeni.

Pred vama je period u kojem cete vi samo za srecu znati. Nista nece moci da pokvari vasu ljubavnu idilu.

ZA SLOBODNE VAGE:

Pred vama je period u kojem cete biti mnogo razocarani. Imate velika osjecanja prema jednoj osobi, ali ona ce vam dokazatu da je apravo zaljubljena u nekoga drugog.

Sanse su velike da ce vam biti slomljeno srce i da cete mnogo patiti. Ali vi niste osoba koja ce zbog toga pasti u ocaj. Svjesni ste da zivot ide dalje, i da se razocarenja desavaju u zivotu.

Ovaj mjesec ce vam mozda biti tezak, ali bolji su sigurno pred vama. Ne gubite nadu jer ova osoba bi vam prije ili kasnije svakako slomila srce.

 

 

 

Stranice: 1 2