HOROSKOP za DOBRO JUTRO:   Evo KOM zodijaku STIZE POZIV kojem se DUGO NADAO i DONOSI  PREDIVNE VESTI…

HOROSKOP za DOBRO JUTRO: Evo KOM zodijaku STIZE POZIV kojem se DUGO NADAO i DONOSI PREDIVNE VESTI…

2. rujna 2021. 0 By Lala

VAGA

Manji problemi vas ocekuju, ali to vam ni u najmanju ruku nece smetati. U toku dana vi cete biti samo sretni i nista tu  srecu nece moci narusiti.

Pred vama je dan u kojem cete biti zadovoljni i ponosni na sebe. Sve vam polazi za rukom, jer kad vi nesto sebi zacrtate, to niko ne moze promjeniti.

 

SKORPIJA

U toku dana vi cete biti zadoljni sa desavanjima na polju ljubavi, ali na poslovnom polju dolazi do problema koji ce vas mnogo razocarati.

Jedan vas poslovni potez nikako nece donijeti ocekivanu srecu, i vi cete biti veoma nervozni.

 

STRIJELAC

Pred vama je dan u kojem cete pokusati da uzivate, ali to vam nece poci za rukom.

Pred vama je previse obaveza koje ce vam mnogo smetati. Ipak do kraja dana vam stizu predivne vijesti koje ce popraviti vase raspolozenje.

 

JARAC

Vi cete biti umorni, ali sretni. Mnogo toga je pred vama sto vam se nece dopasti, ali vi cete pokusati da iz svake situacije izvucete samo najbolje.

Do kraja dana slijedi jedan susret koji ce vas oduseviti. Nova ljubavna sreca je pred vama u koju nikada niste prestali vjerovati.

 

VODOLIJA

Predivan dan je pred vama u kojem cete postici sve sto ste imali u planu. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

Velika sreca vam je naklonjena, jer vi ste veliki sretnik koji ce do kraja dana postici sve sto je zelio.

 

RIBA

U toku dana vam stizu promjene na poslovnom polju koje ce vas mnogo usreciti. Dolazi do novcanih dobitaka koji ce vam biti od veliog znacaja.

Vrijeme je za srecu kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Sreca vam je naklonjena kao nikada do sada.

 

Stranice: 1 2