Slika koja te najvise privlaci OKTRIVA TAJNE tvoje BLISKE BUDUCNOSTI! – Sta ce se u TVOM ZIVOTU sve PROMJENITI?

Slika koja te najvise privlaci OKTRIVA TAJNE tvoje BLISKE BUDUCNOSTI! – Sta ce se u TVOM ZIVOTU sve PROMJENITI?

23. rujna 2021. 0 By Maja

2- JELEN

Ti si jedna dobra dusa koja bas zbog te svoje dobrote cesto pati. Ti zelis da budes dobra osoba, ali tu tvoju dobrotu su znale koristiti osobe kojima si slijepo vjerovao. Mnogo truda ulazes kako bi ti krenulo na bolje, jer trenutno ne ide bas nista po tvom planu. Pokusavas da ne gledas u proslost, ali proslost tebe stigne kad tad. Mnogo je razocarenja iza tebe, ali nikada nisi gubio svoje dostojanstvo.

Osobama koje su te razocarale, zivot ce sam da vrati.

Ti imas svoje ciljeve i ne misli na ono sto je bilo, vec se usredoci na srecu koja je pred tobom . Pred tobom su naime velike promjene koje ce ti znaciti mnogo. U tvojoj bliskoj buducnosti ti ces uspjeti d ostvaris jedan svoj veliki san. Od tog mometna nista vise nece biti kao prije, ali bolje i ljepse sigurno hoce.

 

3- SLON

Ti si jedna plemenita osoba koja svoje srce nsi na pravom mjestu. Dobra dusa kao sto je tvoja mnogo je patila, ali ti se nikada nisi predavao. Vrijedna si i marljiva osoba koja se bori za svoje snove, jer ti vrlo dobro znas sta u svom zivotu zelis a sta ne.

Srecu zelis na svim poljim svog zivota, i srecu ces i dobiti.

Pred tobom su desavanja koja cete mnogo usreciti, ali tu srecu si iskreno zasluzio. Ti ces imati srece u blizoj buducnosti kao niko drugi jer ces sve svoje ciljeve upjeti da ostvaris. Nisi nikada ni sumnjao da ce ti krenuti na bolje.

Stranice: 1 2