Ovan U LJUBAVI, Blizanci PRED VELIKIM ODLUKAMA, a ovaj  ZODIJAK pronalazi VELIKU SRECU

Ovan U LJUBAVI, Blizanci PRED VELIKIM ODLUKAMA, a ovaj ZODIJAK pronalazi VELIKU SRECU

3. listopada 2021. 0 By Maja

Ovan ce se ludo zaljubiti, Blizanci ce morati da se suoce sa istinom i da donesu veliuku odliku, a ovog zodijaka pratri ogromna sreca.

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je jedan period koji ce mnogo toga u vasem zivotu promijenti. Do sada vas je ljubavna sreca vjesto zaobilazila, ali to se uskoro mijenja. Vama je naime sudjeno da budete sretni, jer do sada ste prosli kroz mngoo bola i tuge kada je ljubav u pitanju. Vasa zadnja veza je bila sve, samo ne uspijesna. Koliko god se vi trudili da sve bude savrseno,vas partner nije zelio mnogo da se trudi. Kako bi vasa veza bila uspijesna potrebno je dvoje, ali vi ste u zadnjoj vezi mnogo toga morali sami ciniti. Boriti se za ljubva, biti uvijek tu za svog partnera, ali ona vama to nije pruzao. Mnogo ste bili razocarani kada je upravo on donio odluku da se razidjete. To ste vi davno trebali uciniti, ali vi ste se nadali da ce se on promijeniti. Pred vama je velika ljubav. Vi cete sresti jednu osobu  u koju cete se na prvi pogled zaljubiti. Vi cete sresti svoju srodnu dusu koja ce mnogo radosti unijeti u vas zivot. Zbogom ljubavna tugo, jer u vas zivot ulazi velika ljubavna sreca.

 

BLIZANCI

Drgai blizanci, vas poslovni zivot je daleko od onoga sto ste vi zamisljali. Vama je uvijek trebao posao, jer vi nikada sebi niste dozvolili da zavisite od necijeg dinara. Vi morate imati sigurnost da ce vas sreca pogledati samo ako se vi za nju potrudite. Ne zelite nista da vam neko pokloni, previse ste ponosni i za sve se zelite samI izboriti. Vama je sudjeno da se borite, ali vasa trenutna poslovna situacija je nesto cemu se nikada niste nadali. Malo ste cijenjeni za posao koji je od velike vaznosti. Vama je vec dugo dosta svega, i vi cete uskoro donijeti jednu vrlo vaznu odluku. Vi cete napustiti svoje radno mjesto, jer ne zelite da vas neko ponizava, a vi znate da mozete pronaci bolje. Sreca ce vas pogledati jer cete vi vrlo brzo pronaci novo radno mjesto koje ce vam donijeti rezultate koje vi izasluzujete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2