Ovi zodijaci ce PREVARITI VOLJENU OSOBU! – Mnogo ce se POKAJATI, ali OPROSTAJ NECE DOBITI!

Ovi zodijaci ce PREVARITI VOLJENU OSOBU! – Mnogo ce se POKAJATI, ali OPROSTAJ NECE DOBITI!

3. listopada 2021. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je jedan tezak period, ali za sve lose sto ce im se desiti sami ce biti odgovorni.

Oni ce napraviti jednu gresku preko voljena osoba nece moci i nece zeljeti da predje.

 

BIK

Vi vazite za zodijaka koji  je uvijek na strani ljubavi i koji se uvijek za istu borio. Vasa ljubav je iskrena i vi nikad ne biste ucicnili nesto sto bi povrijedilo vaseg partnera. Zelite harmonican zivot  ali zadnji period donosi sve osim harmonije. Previse nesuglasica vas prati, ali vi pokusavate da sve dovedete u red samo onako kako vi mislite da mozete . Uprkos svemu voljena osoba kao da se je promjenila, ali vi umjesto da trazite razlog tih promjena, vi cete napraviti jednu veliku gresku.

Ove jeseni vi cete upoznat jednu osobu  i sa njom zapoceti aferu koja ce vam se obiti o glavu.

Umjesto da radite na svojoj vezi, vi cete pokusati da ostvarite vezu sa osobom koja sa vama nece misliti ozbiljno. Ono sto ce ove jeseni sve da unisti jeste saznanje vaseg partnera o svemu. Mada cete se vi truditi da pokusate da sve bude kao prije, to se nece desiti. Vi cete  se morati suociti sa raskidom, jer vas partner ce vam zauvijek okrenuti ledja. Nece vam biti lako jer vrlo brzo cete shvatiti da ste napravili veliku gresku. Molicete za oprostaj , ali vaseg partnera cete toliko povrijediti da vam on to oprostiti nece moci.

Nece jer ima veliko povjerenje u vas , a vi cete to povjerenje izigrati.

Necete biti partner kakav ste bili uvijek, i to ce vam voljena osoba mnogo zamjeriti. Velike promjene su pred vama ove jeseni jer najveca ljubav vaseg zivota ce vam zbog vase avanture okrenuti ledja. Oprsotaju se nemojte nadati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2