FRULA koju izaberes OTKRIVA sta te ocekuje do KRAJA MJESECA! – Biraj PAZLJIVO jedna svira MELODIJU SUDBINE  koja ti se nece dopasti !

FRULA koju izaberes OTKRIVA sta te ocekuje do KRAJA MJESECA! – Biraj PAZLJIVO jedna svira MELODIJU SUDBINE koja ti se nece dopasti !

5. listopada 2021. 0 By Maja

FRULA BROJ 2

Ono sto tebi najvise u zivotu znaci je ljubavna sreca , jer ti si neko ko za ljubav zivi. Mnogo to znaci da u tvojoj vezi vladaju harmonija, ljubav i povjerenje. Sa svojim partnerom ti si do sada postigao mnogo, ali ti imas jos velike planove koje zelis da ostvaris. Za tu ljubav mnogo si se borio, jer si uvijek znao da je to osoba sa kojom zelis da provedes svoj zivot. Ali nazalost to nece biti tako jer do kraja mjeseca tvoja sudbina se mijenja iz korijena.

Pred tobom je jedno saznanje koje ce ti slomiti srce. Tvoj partner ce ti priznati prevaru preko koje ti neces moci preci.

Sudbina ti donosi veliku tugu , jer ti ces donijeti tuznu odluku ali tu odluku ces donijeti sa ponosom. Sa tvojim osjecanjima nema igre,jer ti si uvijek volio iskreno i samo si iskrenu ljubav zauzvrat zelio. Pred tobom su velike promjene koje ti se nece dopasti ali jaka si osoba koja ce znait da se izbori sa jos jednim zivotnim izazovom.

 

FRULA BROJ 3

Ti veliki trud ulazes u sve sto ti je u zivotu bitno. Vjeurujes u sebe i kada to niko drugi ne cini, jer ti znas da se za svoju srecu moras izboriti. Na svim poljima tvog zivota trenutno ne ide onako kako si zelio, ali boris se da ti bude bolje.

Uvijek si to cinio, i tvoj trud ce se itekako isplatiti.

Pred tobom su velike zivotne promjene koje ce ti samo veliku srecu donijeti. Sve ce da ti krene na bolje, jer pred tobom je velika sreca u koju nikada nisi sumnjao. Novcana sreca tebe ocekuje, ali i velika sreca na polju ljubavi je na pomolu. Tvoji snovi napokon postaju stvarnost jer ti si se za te snove borio, i uspio da se izboris onako kako samo ti to znas.

Stranice: 1 2