Izaberi LJUBAVNU PAHULJU i saznaj sta ti SUDBINA sprema za MJESEC DECEMBAR!

Izaberi LJUBAVNU PAHULJU i saznaj sta ti SUDBINA sprema za MJESEC DECEMBAR!

29. studenoga 2021. 0 By Maja

LJUBAVNA PAHULJA BROJ 1

Ti si osoba koja za ljubav zivi i koja nikad nije prestala da se nada svojoj sreci koja ti i nije bila mnogo naklonjena. Osoba si koja zna da ljubavna sreca nije uvijek na tvojoj strani ali ti nikada ne prestajes da se nadas da ce biti bolje. Mnogo srece u ljubavi tebe ne prati mada si ti osoba cija je ljubav uvijek samo iskrena.

Ti volis cijelim srcem i cijelom dusom jer osoba si koja nije naucila da glumi emocije.

Ili volis iskreno ili nikako jer ti se sa tudjim osjecanjima nikada neces igrati. Mnogo razocarenja je iza tebe koja su ti lomila srce ali ti nikada nisi prestao da se nadas svojoj sreci. Ne zelis da se pomiris sa tim da je tebi mozda tuga sudjena, kao sto i nije.

Ljubavna pahulja koju si izabrao pokazuje da ce se u tvom zivotu mnogo toga promjeniti na bolje. Pred tobom je ljubavna sreca kojoj se nikada nisi prestao nadati jer ti ces napokon da upoznas ljubav svog zivota.

Mjesec decembar mijenja sve jer pred tobom je susret koji ce tebi samo veliku srecu donijeti.

Vrijeme je da  upoznas osobu koja ce u tvoj zivot samo veliku ljubavnu srecu donijeti. Predivne promjene su pred tobom koje ce ti znaciti mnogo jer desavanja koja te ocekuju sve mijenjaju na bolje.

Velika ljubavna sreca je pred tobom koja ce sve da  promjeni jer ti ces upoznati osobu koja te nikada nece razocarati. Nekoga ko ti u zivot nikada tugu nece donijeti. Veliki si sretnik kojem decembar donosi najvecu ljubavnu srecu ikada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2