Izaberi LJUBAVNU PAHULJU i saznaj sta ti SUDBINA sprema za MJESEC DECEMBAR!

Izaberi LJUBAVNU PAHULJU i saznaj sta ti SUDBINA sprema za MJESEC DECEMBAR!

29. studenoga 2021. 0 By Maja

LJUBAVNA PAHULJA BROJ 2

Osoba si koja zivi za svoju vezu jer voljena osoba tebi znaci sve u zivotu. Mnogo toga ste zajedno prosli jer nije vam uvijek bilo lako. Ali zajedno ste uspjeli da ostvarite svoje ciljeve koje ste imali. Ti si osoba koja vjeruje u iskrenu ljubav i za koju se podrazumijeva da lazi u jednoj vezi ne dolaze u obzir.

Ali ovaj decembar donosi promjene koje ce ti slomiti srce.

Pred tobom je saznanje da ti voljena osoba nije vjerna jer pred tobom je velika tuga sa kojom ces se  morati suociti. Tvoja osoba koju najvise volis ce tebe izdati kao niko do sada. Velika tuga tebe ocekuje u mjesecu decembru jer pred tobom je izdaja koju neces moci preboljeti.

 

LJUBAVNA PAHULJA BROJ 3

Osoba si koja je uvijek bila na strani ljubavi, neko ko je uvijek znao da se bori za srecu koja mu je u zivotu bitna. Ti sa svojim partnerom znas da se boris za srecu jer koliko god problema iza vas bilo vi znate sta znaci iskreno biti voljen.

Tvoja ljubav prema tvom partneru nema granica, jer vi ste uvijek bili par koji je znao da se za srecu mora izboriti.

Mjesec decembar ce biti pracen velikom srecom. Sa voljenom osobom ti ces uspjeti da ostvaris jedan veliki san koji je do sada ostao neostvaren. Pred tobom je velika ljubavna sreca koju ces znati da cijenis jer ti si neko ko zna da ta sreca ne dolazi uvijek tek tako.

Stranice: 1 2