Ovaj VIKEND ce biti JAKO BOLAN ako ste rodjeni u ova TRI znaka, necete moci da  PODNESETE BOL!

Ovaj VIKEND ce biti JAKO BOLAN ako ste rodjeni u ova TRI znaka, necete moci da PODNESETE BOL!

8. prosinca 2021. 0 By Maja

OVAN

Pred vama jem vikend u kojem cete morati da se suocite sa desavanjima iz  proslosti. Nece vam biti lako jer bivsa ljubav se vraca u vas zivot. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer vi ste u vezi ali jos uvijek ludo zaljubljeni u svog bivseg partnera.

 

BIK

Pred vama je jedan miran vikend u kojem ce vam sve  biti po volji. Pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti jer vi cete samo za predivna desavanja znati. Ovaj vikend vam donosi samo dobro jer vi za tugi necete znati.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer vi cete doci u velike nesuglasice sa voljenom osobom. Veliki problemi su pred vama koje ne mozete da rijesite i ono sto slijedi ovog vikenda je raskid. Mnogo cete patti jer vama ljubavna sreca okrece ledja.

 

RAK

Predivni dani vikenda su pred vama u kojima cete vi iskreno uzivati.Za probleme necete znati jer sve ce biti onako kako ste vi to imali u planu. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer stizu vam sretne vijesti.

 

LAV

Vi cete u danima koja su pred vama biti sretni sa svim desavanjima jer vas tuga i problemi nece pratiti. Pred vama je velika sreca jer vi cete napokon uspjeti da rijesite neke probleme koje ste imali sa svojim parnterom.

 

DJEVICA

Desavanja koja su pred vama ovog vikenda vama samo dobro donose jer pred vama su predivni dani u kojima cete uspjeti da ostvarite jedan veliki san. Velika sreca je pred vama koja vam dolazi u pravi cas. Vi cete biti sretni i zadovoljni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2