Ovaj VIKEND ce biti JAKO BOLAN ako ste rodjeni u ova TRI znaka, necete moci da  PODNESETE BOL!

Ovaj VIKEND ce biti JAKO BOLAN ako ste rodjeni u ova TRI znaka, necete moci da PODNESETE BOL!

8. prosinca 2021. 0 By Maja

VAGA

Velika tuga je pred vama jer dolazi do velikih nesuglasica sa voljenom osobom. Vi cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce i nista nece biti kao prije. Pred vama je tuga kakvu niste mogli ni zamisliti jer vase saznanje rusi sve.

 

SKORPIJA

Pred vama je vikend u kojem za probleme necete znati. Mnogo toga ce vam polaziti za rukom jer pred vama je napokon sreca kojoj ste se dugo nadali. Vi cete uspjeti da ostvarite jedan veliki san koji vam znaci mnogo.

 

STRIJELAC

Vi cete ovog vikenda saznati da vas neko voli ali ono sto ce biti najljepse jeste da je i vama do te osobe mnogo stalo. Pred vama su desavanja koja vam samo ljubavnu srecu donose jer ovaj vikend mijenja sve u vasem zivotu.

 

JARAC

Pred vama su desavanja koja ce vam veliku tugu donijeti jer ovog vikenda vama nece biti lako. Pred vama je jedno saznanje koje ce sve da srusi i vas ocekuju desavanja koja ce vam slomiti srce. Nece vamab biti lako.

 

VODOLIJA

Pred vama je vikend u kojem cete vi samo za veliku srecu znati. Vama slijede desavanja u kojima vas ocekuju predivna iznenadjenja ali i samo velika sreca ce vama svakako biti naklonjena. Pred vama je sreca kakvoj se ni sami niste mogli nadati.

 

RIBA

Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni.Vi ce cete biti sretni i nista drugo nije bitno. Vas sreca ocekuje na svakom koraku jer ovog vikenda sve ce biti onako kako ste vi to imali  u planu.

Stranice: 1 2