2022. godina RUSI LJUBAV ovih znakova! Sve ce da se promjeni!

2022. godina RUSI LJUBAV ovih znakova! Sve ce da se promjeni!

11. prosinca 2021. 0 By Maja

Prd ovim znacima je godina koja ce sve da promjeni. Pred njima su desavanja koja ce njihovu ljubav da sruse jer velike promjene njih ocekuju.

BIK

Vama je ljubav uvijek nekako bila na prvom mjestu. I pored svih obaveza koje imate uvijek  pronadjete vremena za svoju voljenu osobu jer vi volite iskreno  i cijelim srcem. Istina je da i u vasoj vezi postoje problemi, ali do sada ste uvijek nekako uspijevali da ih rijesite jer zelite da se izborite  za svoju srecu. Jako vam je bitno da sa voljenom osobom mozete o svemu razgovarati, da izmedju vas tajne ne postoje. Vasa jedina greska je sto u vasoj vezi vi slijepo vjerujete voljenoj osobi, a to ne biste smijeli jer doci ce do promjena koje ce vam to dokazati. Naime i 2022. godini sve ce poceti da se mijenja. Vi cete u narednoj godini poceti da imate sumnje u partnerovu vjernost. Proci ce vremena dok saznate istinu, ali istina od vas nece pobjeci. Ta istina ce biti bolna jer vi cete saznati da vas voljena osoba duze vrijeme vara.

U narednoj godini sve se rusi jer to ce biti godina kada cete svom nevjernom partneru zauvijek reci zbogom.

Vas partner ce se mnogo pokajati, ali to nece moci umanjiti to sto je ucinio. Vasa ljubav se u 2022. godini rusi jer vi cete morati da se pomirite sa cinjenicom da ste pogresnoj osobi slijepo vjerovali.Nece vam biti lako, ali isto tako vi necete moci oprostiti jer to je za vas nesto zadnje sto vam neko moze napraviti. Vi preko prevare ne prelazite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2