2022. godina RUSI LJUBAV ovih znakova! Sve ce da se promjeni!

2022. godina RUSI LJUBAV ovih znakova! Sve ce da se promjeni!

11. prosinca 2021. 0 By Maja

VAGA

Istina je da se vi uvijek zalazete za ljubav, i da se borite kao malo ko drugi za ljubavnu srecu. Trenutno niste sretni kao nekad, ali nadate se da ce se vas partner potruditi da nesto promjenite u vasoj vezi. Ta ocekivanja imate vec duze vrijeme, ali nista se ne mijenja. Niste sretni jer ne zelite da zivite u vezi u kojoj vlada vjecna monotonija , cak i razgovori nisu kao sto su nekad bili. Ali vi ne zelite da zivite u proslosti vec zelite da gradite buducnost sa osobom koju jos uvijek mnogo volite. Ali jos na samom pocetku naredne godine vi cete saznati zasto se je sve promjenilo, i nije kao prije.

Vi cete saznati da niste jedina ljubav u partnerovom zivotu, jer njegovo srce je ukrala jedna druga osoba.2022. godina rusi sve nade , sve planove, i sto je najtuznije vasu ljubav.

Pred vama je godina u kojoj ni sami necete moci vjerovati sta se je desilo jer vi ste imali i preveliko povjerenje u voljenu osobu. Bice vam tesko, ali naredna godina vama poslije mnogo tuge donosi novu ljubav u vas zivot. Vas tad vec bivsi partner ce ciniti sve kako bi vas vratio u svoj zivot, ali vi cete biti sretni sa jednom drugom osobom. Sa iskrenom osobom koja vas nece lagati i koja ce znati da cijeni vas i vasu iskrenu ljubav. Naredna godina ce biti puna uspona i padova za vas, ali vi cete svoju srecu pronaci.

Stranice: 1 2