Evo sta svakog zodijaka OCEKUJE U 2022. GODINI po STAROM EGIPATSKOM HOROSKOPU!

Evo sta svakog zodijaka OCEKUJE U 2022. GODINI po STAROM EGIPATSKOM HOROSKOPU!

31. prosinca 2021. 0 By Maja

Stari egipatski horoskop otkriva tajne vase sudbine za 2022. godinu. Saznajte sta vam je u 2022. godini sudjeno na poslovnom ali i na polju ljubavi.

OVAN

Vama 2022. godina donosi veliko blagostanje i srecu. Pred vama su desavanja koja ce vam veliku srecu donijeti na poslovnom polju, ali i na polju ljubavi vi cete samo za srecu znati. Sredinom godine dolazi do ostvarenja jednog velikog sna.

 

BIK

Posebno na poslovnom polju vas ocekuje velika sreca. Slijede vam velike promjene koje vam samo dobro donose. Pred vama je godina koja ce vam donijeti velike novce. Na polju ljubavi dolazi do poznanstva koje ce vas zivot promjeniti iz korijena.

 

BLIZANCI

Vas ocekuju velike promjene na polju ljubavi jer dolazi do raskida sa voljenom osobom. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, ali vi cete pronaci nacin da samo jaci izadjete iz svega. Na poslovnom polju postizete mnogo vise nego sto to imate u planu.

 

RAK

Vama ce 2022. godina biti jedna od najsretnijih do sada. Vi cete postici mnogo kako na poslovnom tako i  na polju ljubavi. Pred vama su mjeseci srece koji ce vam donijeti samo dobro jer vi cete ostvariti velike uspjehe. Sreca je tokom cijele godine na vasoj strani.

 

LAV

Ljubavna sreca je napokon pred vama jer vi cete u toku godine da sretnete svoju veliku ljubav. Pred vama su desavanja koja ce vam samo srecu donijeti. I na poslovnom polju dolazi do promjena koje ce vam biti od velikog znacaja.

 

DJEVICA

Vi cete biti sretni i zadovoljni kako na poslovnom tako i na polju ljubavi. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer velika sreca vas prati tokom cijele godine. Bicete zadovoljni i sretni kao nikad do sada.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2