Evo sta svakog zodijaka OCEKUJE U 2022. GODINI po STAROM EGIPATSKOM HOROSKOPU!

Evo sta svakog zodijaka OCEKUJE U 2022. GODINI po STAROM EGIPATSKOM HOROSKOPU!

31. prosinca 2021. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je velika sreca na poslovnom polju dok ce na polju ljubavi doci do velikih promjena. Pred vama je sreca koja ce vam znaciti mnogo kada je vas posao u pitanju jer velike novcane dobitke cete ostvariti. Na polju ljubavi dolazi do raskida sa voljenom osobom.

 

SKORPIJA

Pred vama je godina koja ce vam donijeti sve sto ste zeljeli. Ostvarenje najvecih snova je pred vama i na poslovnom i na polju ljubavi. Vi cete ostvariti veliku poslovnu srecu a na polju ljubavi napokon osvajate srce osobe do koje vam je mnogo stalo.

 

STRIJELAC

Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti zadovoljni jer pred vama je velika poslovna sreca koja ce vam donijeti velike novce. Na polju ljubavi nece biti velikih promjena jer sreca je na vasoj strani. Sa voljenom osobom ostvarujete jedan veliki san.

 

JARAC

Poslovne promjene vas ocekuju koje ce vam donijeti veliku srecu. Novca vam tokom 2022. godine nece faliti jer vi cete mnogo toga uspjeti ostvariti. Na polju emocija dolazi do nove ljubavne srece koja ce vas zivot promjeniti.

 

VODOLIJA

Pred vama su desavanja koja ce vam biti od velikog znacaja. Vas prati velika sreca kako na poslovnom tako i na polju ljubavi. Vrijeme je da ostvarite velike snove koji ce vam biti od velikog znacaja. Sreca je vasa vjerna pratilja.

 

RIBA

Predivne promjene su pred vama koje ce vam donijeti veliku srecu. Veliki novcani dobitak je pred vama koji ce vam omoguciti da ostvarite sve sto ste ikada zeljeli. Na polju ljubavi uzivate u velikoj sreci sa voljenom osobom.

Stranice: 1 2