ANDJEO CUVAR kojeg  IZABERES otkriva KOGA treba da se CUVAS  do KRAJA GODINE – ko samo GLUMI da te VOLI!

ANDJEO CUVAR kojeg IZABERES otkriva KOGA treba da se CUVAS do KRAJA GODINE – ko samo GLUMI da te VOLI!

1. siječnja 2022. 0 By Lala

AKO  SI IZABRAO ANDJELA BROJ JEDAN:

Nemas razloga   za brigu. Ti si osoba koja  je divna i iskrena i koja ume da voli  svim srcem. Ono   sto moramo da kazemo jeste da si osoba koju je prosto nemoguce ne voleti. Umes da volis   iskreno i neko si koga ljudi u tvojoj blizini iskreno vole. Nemas razloga  za brigu     jer oko sebe imas ljude  koji su prema tebi    fer i posteni, jer si jednostavno osoba koja je andjeo cuvar onih koje voli.

Ima onih koji su ljubomorni na tebe i koji bi zeleli da su kao ti, ali  ono sto je najvaznije je to da niko nema nameru da ti na bilo koji nacin  unistava  zivot.

Ono sto moramo da kazemo jeste da  treba da  obratis paznju na to kome verujes.

Dakle ni u kom slucaju ne smes da odajes svoje tajne tek tako.   Nemoj biti tu za ljude koji nisu tu za tebe  bili kada je tebi to  trebalo…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO  SI IZABRAO ANDJELA BROJ DVA:

Ti si neko ko ima kraj sebe lazne prijatelje. To je zato sto si osoba koja je postena i iskrena i osoba koja misli   da su svi kao ti.. Isto tako dobri i iskreni, a na tvoju veliku nesrecu to nije tako.

No, ono sto moramo da kazemo jeste da si na neki nacin  kriv za to. To je zato sto  svima verujes i sto mislis da su svi kao ti..   Nazalost nije tako.

Ti si osoba koja  je uvek tu za one koje voli.  Ti si neko ko uvek pokusava da se nadje onima koji  znaju da vole i neko ko svima zeli da pomogne.  I to jeste za svaku pohvalu ali moras da imas na umu da je   najbolje  da    prepoznas ko ti je prijatelj. I ko nije.

Jer, sve dok to ne uradis ti ces dozivljavati razocarenja na svakom koraku.

Ono sto je vrlo vazno da dodamo   jeste da  je vrlo   moguce da ces patiti sve dok ne naucis da razlikuje dobre  i lose ljude. Sto pre to ucinis, to ces pre nauciti kako da budes srecan…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2