IZABERI SRCE i SAZNAJ ISTINU o tome sta te ocekuje  U PRVOJ POLOVINI ove godine na POLJU LJUBAVI!

IZABERI SRCE i SAZNAJ ISTINU o tome sta te ocekuje U PRVOJ POLOVINI ove godine na POLJU LJUBAVI!

1. siječnja 2022. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u iskrenu ljubav. Mada ponekad za to nisi imao razloga , ljubav je bila i ostala tebi na prvom mjestu. Osoba si koja mnogo cini za srecu voljene osobe, ali tebi velika ljubavna sreca kao da nije bila naklonjena.

Iza tebe su neka desavanja na polju ljubavi koja ti nisu donijela srecu koju si ocekivao, ali u tu srecu ipak nikada nisi prestao vjrovati.

U prvoj polovini ove godine tebe ocekuje nesto predivno cemu se nikada nisi mogao nadati. Ljubav na prvi pogled je pred tobom u  koju nisi uvijek vjerovao.

Ljubav za tebe pocinje kada osobu koja ti se dopada dobro upoznas, ali ovaj put ce sve biti drugacije.

Ti ces u mjesecu martu da upoznas osobu koja ce  tvoj zivot zauvijek promjeniti. Pred tobom je velika ljubavna sreca kojoj si se uvijek nadao. Veliak ljubav tebe ocekuje, jer ti u prvoj polovini ove godine upoznajes osobu za zivot.

Pred tobom je sreca koju si iskreno zasluzio, jer u tu srecu nikada nisi prestao da vjerujes. Ljubav velika tebe ocekuje sa osobom koja je tebi uvijek bila sudjena. Dolazi vrijeme u kojem za razocarenje neces znati.

 

SRCE BROJ 2

Ti nikada nisi bjezao od svojih osjecanja. Iskrena si osoba koja i kaze ono sto osjeca prema osobi koju voli. Mada ti se ponekad cini da ti cinis mnogo vise nego osoba koju volis, ti moras da znas da si ipak mnogo voljena osoba.

Jedna osoba koja ti je tako blizu srca ce u prvoj polovini ove godine da ucini nesto sto ce tvoj zivot zauvijek promjeniti.

Pred tobom je velika ljubavna sreca sa osobom koji volis i kojoj vjerujes.

Sa tom osobom tebe u prvoj  polovini ove godine ocekuje do sada nevidjena sreca. Prosidba tebe ocekuje , jer ti si osoba koja ce imati veliku srecu o ovoj godini. Osoba koju najvise volis ce u prvoj polovini ove godine da postavi sudbonosno pitanje.

Ljubavna sreca je pre tobom kakvoj se nikada nisi nadao. Vrijeme je za veliku ljubav u tvom zivotu koja ce  mnogo toga da primjeni na bolje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2