Izaberi LJETNI POKLON i saznaj sta ti DONOSE naredni LJETNI DANI! Biraj pazljivo jer JEDAN  je ZNAK  VELIKE TUGE!

Izaberi LJETNI POKLON i saznaj sta ti DONOSE naredni LJETNI DANI! Biraj pazljivo jer JEDAN je ZNAK VELIKE TUGE!

1. siječnja 2022. 0 By Maja

POKLON BROJ 2

Mnogo toga se je desavalo u tvom zivotu u zadnje vrijeme, i istina je da ti nije bilo lako. Ti si osoba koja uvijek pokusava da iz  svajke situacije izvuce samo najbolje za sebe. Trenutno su poslovni problemi ti koji ti ne daju mira. Mnogo se trudis, ali poslovna sreca nikako da pokuca na tvoja vrata.

Ti posjedujes veliko samopovjerenje, jer ti si osoba koja je uvijek znala sta zeli, ali za to si uvijek znao i da se izboris.

Ne dozvoljavas da neko drugi upravlja tvojom srecom, jer ti si uvijek sam donosio vazne odluke. Ipak u narednim danima doci ce do velikih poslovnih promjena koje ti se nece ni malo dopasti. Dolazi do otkaza sa tvog radnog mjesta, i to cete mnogo pogoditi.

Ti ces se naci u velikim novcanim problemima koji ti trenutno nisu potrebni.

Velika nadanja da ce ti krenuti na bolje, u danima koji su pred tobom mozes zaboraviti. Pred tobom je tuga, ali i velike brige kako ce tvoj poslovna karijera dalje da se odvija. Izabrao si poklon koji ne donosi srecu kojoj si se nadao.

 

POKLON BROJ 3

Ti si uvijek znao sta zelis, i nikada nisi dozvolio da neko drugi upravlja tvojom srecom. Uporna si i vrijedna osoba koja pokusava da se izbori za svoje snove. Nikada ne odustajes, pa cak ni kada je najteze. Mnogo losih desavanja na svim poljima tvog zivota je iza tebe, ali ti nikada nisi prestao da se nadas svojoj velikoj sreci.

Sreca tebe ocekuje u narednim danima, jer pred tobom su velike promjene koje ce ti samo dobro donijeti.

Ti ces mnogo toga postici i problemi koji su te do sada pratili padaju u zaborav. Uskoro ces imati priliku da ostvaris jednu svoju veliku zelju koja ti mnogo znaci. Ti ces uspjeti da ostvaris velike poslovne planove, ali i na polju ljubavi sve ce da ti krene na bolje.

Sreca je napokon na tvojoj strani i niko sretniji od tebe nece biti.

Uvijek si znao da ce sreca i tebe jednog dana pogledati.

 

 

Stranice: 1 2