DRVO   ZELJA u 2022. godini: POZELI NESTO SVIM SRCEM, pa izaberi broj  i saznaj HOCE li se to OSTVARITI!

DRVO ZELJA u 2022. godini: POZELI NESTO SVIM SRCEM, pa izaberi broj i saznaj HOCE li se to OSTVARITI!

4. siječnja 2022. 0 By Maja

AKO SI IZABRAO BROJ 1.

Tvoja zelja je skromna ali ona tebi ipak znaci mnogo. Ti si osoba koja ne ocekuje da se u njenom zivotu desi neko posebno cudo, ali nadas se da cete ipak malo vise srece pogledati.

Izabrao si  broj 1 i ovo je tvoj sretan broj, jer tvoja zelja koju si zamislio ce se u ovoj godini ostvariti.

Na veliko cudjenje ovaj broj pokazuje da ce se tvoja zelja ostvariti mnogo brze nego sto ti mozes zamisliti. Pred tobom jes sreca koju si za sebe pozelio , jer vrlo brzo ce sve da se promjeni na bolje.

 

AKO SI IZABRAO BROJ  2.

Tvoj zelja nije toliko skromna, mada ti to jesi. Ali , ova zelja koju si ti zamislio i sam si pokusao sebi da ostvaris. Nije ti to poslo za rukom, ali sretna sudbina ce da upetlja svoje prste u tvoj zivot.

Tvoja zelja ce se ostvariti, mada se to nece desiti tako brzo.

Tek pred sami kraj jeseni tvoja zelja postaje tvoja divna realnost. Malo ces morati pocekati dok se tvoj najveca zelja ostvari, ali poslije toga niko sretniji od tebe nece biti.

 

AKO SI IZABRAO BROJ 3.

Ti si neko ko se nikada ne prestaje nadati da ce sreca pokucati na tvoja vrata. Zelja koju imas je vec dugo dio tvog zivota, ali ti si kao i uvijek upravo istu zelju zamislio. Mnogo bi u tvom zivotu znacilo kada bi se ta zelja ostvarila, jer ona  je tako blizu tvom srcu.

Ovo je zelja koju ne mozes sam sebi da ispunis, jer nije ovo zelja koja je mala.

Ali isto tako nije ni zelja koja se ne moze ispuniti, i sudbina ce tebi pomoci da se ona ostvari. Pred tobom je ostvarenje tvog najveceg sna , jer tvoja zelja ce u ovoj godini da postane stvarnost.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2