DRVO   ZELJA u 2022. godini: POZELI NESTO SVIM SRCEM, pa izaberi broj  i saznaj HOCE li se to OSTVARITI!

DRVO ZELJA u 2022. godini: POZELI NESTO SVIM SRCEM, pa izaberi broj i saznaj HOCE li se to OSTVARITI!

4. siječnja 2022. 0 By Maja

AKO SI IZABRAO BROJ 4.

Ovaj broj ne donosi najvecu srecu, jer ovo je broj koji ima dvije strane. Kao prvo moramo reci da ce se tvoja zelaj ostvariti, ali prije toga ti ces morati proci kroz jedno veliko razocarenje. Zelja koju si zamislio je vezana za tvoj privatni zivot i ona ce se ostvariti, ali prije toga nece ti biti lako.

Ipak ti ces uspjeti da se izboris za ono sto ti je bitno.

Ti ces morati da se suocis jos sa raznim izazovim u svom zivotu, ali kada se tvoja zelja ostvari sve ce da ti krene na bolje. Tvoj zivot ce se promjeniti iz korijena poslije ostvarenja ove zelje. Sreca ce tebi doci , mada ces na nju morati malo duze sacekati.

 

AKO SI IZABRAO BROJ 5.

Ti zaista ne ocekujes mnogo jer si uvijek bio i ostao jedna skromna dusa. Jedna zelja koju si zamislio je takodjer skromna i nema sumnje u to da ce se ona i ostvariti. Ova zelja ima veliki znacaj u tvom zivotu, i ona ce da postane tvoj realnost.

Jos malo ces morati sacekati, ali tvoj zelja ce se ostvariti.

Jos sredinom ove godine ti ces moci reci da si najsretnija osoba na svijetu, jer ova zelja ce mnogo toga da promjeni na bolje u tvom zivotu. Pred tobom je velika sreca jer tvoja skromna zelja postaje dio tvog zivota.

 

AKO SI IZABRAO BROJ 6.

Ti si veliki optimista koji nikada nije prestao da vjeruje u svoju srecu. Osoba si koja je i zasluzila srecu jer u tebi se krije jedna velika dobra dusa. Tvoja zelja ce se bez imalo sumnje ostvariti.

Jedan tvoj najveci san postaje realnost kada se tvoj zelja uskoro ostvari.

Ova zelja ce vrlo brzo da se ostvari i ova godina ce tebi biti najsretnija godina ikada. Pred tobom jesu promjene, ali te promjene ce tebi samo veliku srecu donijeti.

Stranice: 1 2