OVAJ ZNAK  ce imati NAJVISE SRECE u danu pred nama; Evo kome utorak donosi ludu srecu!

OVAJ ZNAK ce imati NAJVISE SRECE u danu pred nama; Evo kome utorak donosi ludu srecu!

10. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Dali vas varaju oci ili ste slepi kod ociju, tek cete videti. Ono sto sledi izbacice vas sa koloseka. Ovaj dan  ce vas pomeriti iz korena a da se niste nadali.  I da ste hteli drugacije, ne  bi bilo lepse i iznenadjujuce lepo.

 

BIK:

Vasa osecanja ce vas naterati da se lomite i resavate enigmu. Kostace vas mnogo strpljenja, zivaca i vremena. Verovali li ne, ovog dana cete videti rezultate. Ono sto ce se samo resiti od sebe, bice najlepse za oboje.

 

BLIZANCI:

Ne nadate se nekim velikim desavanjima, ali ce vas snaci. Bice to nesto posebno lepo sto ce vam se desiti. Neko ce vam se useliti u vase srce a da niste ni pomislili. Iznenada, lepo i obostrano, samo cete likovati zbog te ljubavi.

 

RAK:

Zelja vam je da se srede neke vase emocije , i sredite ih. Sledi vam susret sa  jednim tamnim ocima, ali ce obojiti svetloscu vase srce. Kada progovorite recima ljubavi, i one ce da vam uzvrate istom merom.Tako vam ovaj dan donosi ludu srecu i od vas ce uciniti najsrecnijeg zodijaka.

 

LAV:

Vasa ljubav ce se danas dovesti u red i vasa ce se osecanja  kolebati. Ipak cete se morati da nadjete u situaciji koja ima izbora. Pred vama ce biti lepa emotivna situacija, i sve cete srediti. Vasa ljubav ce dobiti pravac koji do sada niste imali.

 

DEVICA:

Vase nade ce se srediti i  vasa ljubav ce se znatno popraviti. Do sada ste isli tamo amo, ali cete  ovog dana da razmislite. Vreme je za jednu veliku odluku, i ona ce vas  staviti pred svrsen cin.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2