NEKOME ko je IZGUBIO NADU, ovaj DAN ce VRATITI VERU U ZIVOT!

NEKOME ko je IZGUBIO NADU, ovaj DAN ce VRATITI VERU U ZIVOT!

12. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Konacno je vreme da malo bolje razmislite.Pred vama je dan kada cete morati uciniti neke konkretne korake. Vreme je za nove korake koji ce podrazumevati i velike odluke. A jedna ce vas danas iznenaditi.

 

BIK:

Ni vi niste tako mocni kako se predstavljate, ali ce maske pasti.Nesto vam se desava i moracete se nositi sa time. U momentu ce pasti maske iza kojih ste se krili.Cak ce i jedna posebna osoba biti zaprepascena kad otkrije vasu slabost.

 

BLIZANCI:

Vasa osecanja ce se menjati iz korena.Vreme je da se kristalisu i da budete verni njima.Oko vas se vrti ceo svet a vi zelite samo jednu osobu. Danas cete imati priliku da pokazete jednoj osobi pred svima, sta osecate i sta ste spremni.

 

RAK:

Imate osecaj da se rusi sav svet i da ste izgubili svaku veru u sve.U momentu cete  se ohrabriti jer ce vas opeci jedan topli pogled. Bice to ljubav na prvi pogled, ljubav koja ce pomeriti sve granice. Danas vam se vraca vera u zivot, u ljubav, u sve!

 

LAV:

Zelite biti  verni sebi i svopjoj ljubavi, ali necete preko nekih stvari.Ono sto partner cini, samo ce vam ucvrstiti vase stavove. Ako partner bude  prikrivao neke stvari, znajte da krije neku laz.Vreme je da se izmire neki racuni.

 

DEVICA:

Idete pogresnim putem a nikako da poslusate one koji vas vracaju nazad. Vasa  je volja tvrdoglava  namera, i tu ste zapeti.Okrenite se bar svome partneru koji vas voli i moli da se urazumite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2