U danu pred nama OVAJ znak ce moci da kaze da mu se OSTVARILA NAJVECA ZELJA!

U danu pred nama OVAJ znak ce moci da kaze da mu se OSTVARILA NAJVECA ZELJA!

11. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vasa ljubav ce se popravljati jer je naisla na talase. Talasanje  ce vas dovesti do nekih manjih razmirica. One pak  nece moci da uticu na jacinu vase ljubavi. Vasa ljubav ce se popraviti jer  ste u obostranoj emociji.

 

BIK:

Nista  vam se ne svidja dovoljno, niti vas dovoljno cini srecnim.Vas je problem sto ne znate sta hocete.Odredite proritet ovoga dana i idite za njime.Mozda cete nesto pronaci, onako nenadano, sto ce vam uliti veru u ljubav i volju u zivot.

 

BLIZANCI:

Vi ste porodican covek  koji zna i sta hoce i cemu tezi. Vec ste poceli da tragate za svojom srodnom dusom. Vreme iskusenja  i zabluda je pred vama. A danas sledi susret koji ce vas baciti u orbitu:Cim izmenite pogled, znacete daste nasli sto ste trazili, i vi ste srecnik dana.

 

RAK:

Umete da vladate sa svim situacijama, ali nesto ce vam biti iskusenje.Osecacete  se kao da su vam ruke vezane i necete znati sta se desava.  Svakako cete shvatiti da vas je neko izneverio. Kada otkrijete ko, ostacete u cudu.

 

LAV:

Osecate veliki lom u dusi, ali se mirite sa situacijom. Ako vec morate danas da birate izmedju prijateljstva ili da se nikako ne poznajete, ipak ce vam  biti dragi  bar kratki susreti. Onaj ko je bio ljubav, tesko ce biti prijatelj, ali to vam je jedini izbor.

 

DEVICA:

Vase misli ce vas pratiti kuda god idete, pa ih probajte stisati. Suvise ste uznemireni da biste trazili laksi nacin. U ovom slucaju ga ne vidite, ali ce vam se ukazati.  Danas ce biti tako lako, a da to nikad niste pomislli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2