Saznajte  KOM znaku CE 16. JANUAR biti DAN IZ SNOVA, i koji ce mu doneti ostvarenje najvece zelje ikada!

Saznajte KOM znaku CE 16. JANUAR biti DAN IZ SNOVA, i koji ce mu doneti ostvarenje najvece zelje ikada!

15. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Za vas nista posebno, ali se i ne nadate necemu. Trenutno ste opusteni i bez nekoga plana. Tek ce plan u vasoj glavi da iskrsne odjedmom i znacete kuda i gde. Idete u lepom pravcu, samo napred!

 

BIK:

Za vase planove  je uvek kasno, jer sami nemate volju. Mnogo vremena provodite u kuci, a zivot oko vas vri. I ne samo da vri, nego zivot i protice mimo vas.Ustanite i krenite u zivot, sreca nece doci sama.Zato  se okrenite ka sebi.

 

BLIZANCI:

Vasa osecanja  ce da zablistaju u danu pred vama. Jednoj cete osobi pokazati koliko vamm je vazna i traziti d se i ona izjasni prema vama. Ono sto cete cuti, ppozltice ovaj 16.januar i od njega uciniti dan iz snova. Vaa ljubav ce bizti obostrana i danas krunisana.

 

RAK:

Uvek vam se misli vratte na neke tuzne misli a ne biste smeli tako.Morate biti vise jaki i vise optimista. Pred vama cese ukazati jedna lepa mogucnost novoga pocetka. Nemojte da propustate sansu.

 

LAV:

Svakako da vas neko nece da prihvati za ljubav, li ima ko jedva ceka. Uvek nam srca lutaju pogresnom stazom, sve dok nadju pravu.Vase  je  da se okrenete u smeru one kojom vas zeli povesti srce. Budete li je sledili, jos ovog dana cete znati gde zelite.

 

DEVICA:

Nikako da se srede vase misli koje lete kao ptice u jatima. Idu ka jednoj osobi koja vas vodi ka sreci. Zelite se iskazati u toj ljubavi ali vas nersto sprecava. Dobro razmislite sta i resite sa sobom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2