Ovan upoznaje VELIKU LJUBAV, Vaga VOLI POGRESNU OSOBU, a ovaj znak ce MORATI  da se SUOCI sa VELIKOM TUGOM!

Ovan upoznaje VELIKU LJUBAV, Vaga VOLI POGRESNU OSOBU, a ovaj znak ce MORATI da se SUOCI sa VELIKOM TUGOM!

15. siječnja 2022. 0 By Maja

Ljubavni usponi i padovi su pred nasim zodijacima. Dok jednog znaka ocekuje samo sreca, ostala dva ce morati da se suoce sa velikim problemima i tugom.

OVAN

Vi ste zodijak koji je zbog ljubavnih problema u proslosti mnogo patio. Nije vam bilo lako jer vi ste neko ko je uvijek volio cijelim srcem. Rodjeni ste takvi, da budete iskreni prema osobi koju zavolite, da joj pruzate paznju kao niko drugi. Ali ta ljubav nije bila cijenjena, ta ljubav je vama samo veliku bol u vas zivot donijela.

Ipak, vi nikad niste prestali da se nadate svojoj velikoj sreci jer vi ste neko ko zeli da bude samo sretan i nista manje od toga.

Jako vam je bitno da u osobu u koju se zaljubite imate povjerenje, jer povjrenje je kod vas uvijek na prvom mjestu. Bez povjerenja ne zelite da budete jer dovoljno ste se sa razocarenjima morali boriti. U narednom periodu vi cete samo za veliku srecu znati jer pred vama su desavanja koja ce vas ostaviti bez teksta.

Pred vama je poznanstvo sa vasom srodnom dusom, sa osobom koja ce samo veliku srecu u vas zivot donijeti.

Pred vama je susret sa vasom buducom velikom ljubavi sa kojom cete  do kraja ove godine stati na ludi kamen. Vi cete se zaljubiti kao nikad do sada, jer pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Bicete sretni, a to je ono najbitnije. Sa tom osobom vi za razocarenja i tugu necete znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2