NAREDNI  PERIOD ce biti LEP NEKIM znacima, ali ovaj19.JANUAR, bice DAN IZ BAJKE  samo JEDNOM ZNAKU!

NAREDNI PERIOD ce biti LEP NEKIM znacima, ali ovaj19.JANUAR, bice DAN IZ BAJKE samo JEDNOM ZNAKU!

18. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Niste bas usamljeni jer ste stalno zauzeti, ali svojim obavezama. Na njih gledate nekako suvise licno.Ali kada se  duboko zamislite, tacno shvatite sta vam fali. Iskoristite neko poslovno poznastvo, mozda vam se posreci.

 

BIK:

Poceli ste da se ponasate lukavo i mudro. Vasa osecanja su takva da gledate sebi korist.Cak i kada gresite, vi svoje greske vesto prikrivate nekim nedostacima u zivotu.I danas cete naci opravdanje, jer padaju na vasu ljubav.

 

BLIZANCI:

Da ste pomalo lenji, jeste i malo vise, ali to vesto pokrivate.Partneru ste bolna tacka i suvise je slab na vas. Uvek gleda da vam ucini i da se zalozi za vas. Da li ce i danas moci biti slab na vasu veliku gresku, i hoce li je moci progutati?

 

RAK:

Imate mnogo zivaca za sve i svakakve situacije. Svoju nervozu vesto prikrivate i  prosto je uvek progutate. Da li cete moci jos dugo tako i dokle cete tolerisati ono sto se ne tolerise?! Da li ce danas vasa ljubav biti veca od partnerovog bezobrazluka?!

 

LAV:

Ocekujete da se neko smiri i da vas uzme u obzir razmatranja.Zasto mislite da to zasluzujete ako niste nista ucinili po tom pitanju? Vasa emotivna  strana nije bas najsvetlija i nemojte sebe velicati. Neko ce vam ukazati na to da niste cvecka.

 

DEVICA:

Od vase ljubavi se ocekuje da bude i jaca i izrazenija. Smatrajte da je doslo vreme da partneru jasno pokazete da  ga volite, ali i koliko. On se dugo lomi oko vas  i  nece jos dugo.  Necete jos dugo tolerisati njegovo snebivanje, voli vas ili ne voli!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2