Pred OVIM znacima je PERIOD VELIKIH CUDA, koje ce njihov ZIVOT PROMENITI iz korena!

Pred OVIM znacima je PERIOD VELIKIH CUDA, koje ce njihov ZIVOT PROMENITI iz korena!

17. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Za vas nastupa vreme promena, i sve ce vam se okrenuti.Vreme je za neke konkretne stvari i da se rese  nemiri vaseg srca.  Do sada ste se grabili da radite i zaradite sto vise. Nije vam donelo srecu, pa je vreme za emotivne   korake.

 

BIK:

Vi ste jedno vreme bili zagrejani za sve  sto se tice vaseg zivota. Neko vas je slno razocarao, i kao da je ubuio u vama volju za zivotom. Sada je vreme cuda, i za vas ce se desiti ponovni susret. I taj ponovni susret ce vam vratiti veru u zivot.

 

BLIZANCI:

Od vas je vreme da neko okrene glavu. Nece vam to nikako nagovestiti, ali cete tacno shvatti gde ste pogresili. Vasa ce ljubav poceti d jenjava, ali moracete priznati da je sve do vas. Ako budete hteli  pomirenje, moracete da ga izmolite.

 

RAK:

Pred vama je vreme  da se stvari menjaju na bolje. Ako ste do sada i  trpeli i cutali,  vreme je da progovorite. Vasa  sreca ce zavisiti samo od vas, i od vasih narednih poteza. A vasi potezi ce vas  morati izvesti na pravi kolosek.

 

LAV:

Niste uporni da se sredite  i da pokazete sta vam je cilj. Jedini vas cilj ce biti da obezbedite svoju srecu. Ako ste do sada bili slabi, sada cete biti pravi lav. Vreme je da se izborite za  jedno bice koje vas cini srecnim.

 

DEVICA:

Imate  osecaj da ce se neke stvari okrenuti natraske. Niste nista ucinili da biste to izrokovali, ali  necete izbeci emotivne vratolomije.Mada cete imati i losih i lepih trenutaka, ipak cete se osecati  da je krenulo nizbrdo.  Hocete li moci da  vratite stvari u pocetno stanje?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2