Saznajte na koje znakove ce RETROGRADNI MERKUR ostaviti posljedice  u vidu SLOMLJENOG SRCA…

Saznajte na koje znakove ce RETROGRADNI MERKUR ostaviti posljedice u vidu SLOMLJENOG SRCA…

19. siječnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja koja vam nece veliku ljubavnu srecu donijeti. Vi cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce jer vas partner ce da vs prevari sa drugom osobom. Na poslovnom polju vas prati vise srece jer cete uspjeti da ostvarite velike novcane dobitke.

 

SKORPIJA

Sreca vam je naklonjena jer retrogradni merkur ne ostavlja neke posebne posljedice na vaseg zodijaka. Poprilicno sve ostaje na istom jer pred vama je jedan period koji donosi vise monotonije nego promjena. Bicete zadovoljni jer ce vas problemi zaobici.

 

STRIJELAC

Vi cete imati veliku poslovnu srecu jer na vas znak period koji je pred nama ostavlja samo dobra desavanja. Vi cete biti zadovoljni i sretni sa svim onim sto je pred vama . Kako na poslovnom tako i na polju ljubavi vi cete imati veliku srecu.

 

JARAC

Retrogradni merkur vam donosi promjene na polju ljubavi jer pred vama su desavanja koja vam nece lako pasti. Voljena osoba mnogo toga zeli da promjeni ali vi trenutno niste spremni za promjene koje vas partner zeli. Dolazi do raskida koji ce vam jako tesko pasti.

VODOLIJA

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer retrogradni merkur vama samo dobro i srecu donosi. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer sreca vam je itekako naklonjena.

 

RIBA

Velike promjene nisu pred vama a i one koje ce sljedjeti samo ce vam dobro donijeti. Bicete zadovoljni jer posebno na poslovnom polju sve ce vam polaziti za rukom. Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo.

Stranice: 1 2